Skidrømme

Skisæsonen er i fuld gang, og vi glæder os til fart, puddersne og stejle pister. Sæt stemningen for årets skiferie med de fedeste produkter og finurligt interiør, der kalder på skønne eventyr i sneen.

 

FET_Skiferie_billede-1

 

Ski med ambitioner

Fischer RC One 72 Multiflex er en lækker pisteski. Den henvender sig til skiløberen, som ønsker en ski,  der holder et super godt kantgreb gennem hele svinget og i alle typer piste-underlag. Skien egner sig specielt godt til aggressive korte sving på grund af dens titanalplade og drejeradius. Fischers idé med RC One serien er ikke alene at forbedre enhver skiløbers niveau, men at give dem muligheden for at blive legendariske. Se, det lyder jo ganske lovende!

www.oneopensky.dk

 

FET_Skiferie_billede-2

 

Skabt til fart

Norske Kari Traa er ikke alene en vindende freestyle skiløber med tre olympiske medaljer i bagagen. Hun er også designeren bag det cool skitøj af samme navn. Hendes opvækst i den norske natur og en stærk fornemmelse for skandinaviske designtraditioner har inspireret hende til at skabe tøj, der forener mode med aktiv livsstil. Fokus er på farverige styles med tekniske detaljer, der giver stor bevægelsesfrihed og holder dig varm og tør.

www.karitraa.com

 

FET_Skiferie_billede-3

 

Blød som sne

Vintersport, frisk luft og fuld fart ned ad løjperne. Kom i vinterstemning med den fine håndbroderede pude designet af den svenske kunstner Elisabeth Dunker. Puden er skabt i miljøvenlige materialer, og det sjove motiv fås også som ophæng til væggen. Alle årets måneder kan skisport i din sofa, i form af fint interiør, bringe et smil frem. Puden er perfekt til skientusiasten eller alle med et stort legebarn i maven.

www.finelittleday.com

 

FET_Skiferie_billede-8

 

Parløb på pisten

Kay Bojesen var ikke kendt som den store sportsudøver, men det var til gengæld hans nærmeste familie. Hustruen Erna var tidligere elitegymnast, og Kay Bojesens søn og svigerdatter var begge ivrige vintersportsudøvere, der hvert år satte kurs mod løjperne i Norge og Sverige og vendte hjem med friske røde kinder og trætte langrendsben. Det inspirerede i slutningen af 1940’erne Kay Bojesen til at stikke off-piste fra dyredesignet og skabe det strunke skiløberpar ”Datti” og ”Boje”. Skiløberne er opkaldt efter sønnen Otto og svigerdatteren Ruths familiære kælenavne.

www.kaybojesen-denmark.dk

 

FET_Skiferie_billede-6

 

Kunst der vækker minder

Har du skønne skioplevelser fra de franske løjper i bagagen, vil du helt sikkert elske denne plakat. Året rundt kan den pynte på din væg som minde om, hvor fedt det er at suse ned ad bakkerne. Det legende udtryk og de smukke farver udgør det perfekte møde mellem vintage og moderne kunst. Illustratoren Henry Rivers kommer oprindeligt fra England, men bor nu selv i en lille fransk by i nærheden af Bordeaux. Der findes mange fantastiske skidestinationer i verden, men de franske alper er uden tvivl en yndling blandt mange danskere.

www.desenio.dk

 

FET_Skiferie_billede-4a

FET_Skiferie_billede-4

 

Skøn på rejsen

Skiferie er skønt for sjælen, men sol og frost kan være barsk for hår og hud. Det californiske hudplejebrand Olaplex har med NO.7 Bonding Oil skabt en stærkt koncentreret, reparerende olie, der øger hårets glans, blødhed og styrke. Perfekt som forberedelse til din ferie. Alle, der har været på skiferie, ved desuden, hvor vigtigt solbeskyttelse er, da sneen reflekterer solen, så du rammes af solen i forstærket form. Vælg et produkt med høj beskyttelse, der tilfører fugt og kan bruges af hele familien. Den økologiske solcreme fra Weleda kommer i en mindre tube, du snildt kan have med på pisterne og påføre efter behov.

www.matas.dk, www.baldacci.dk 

 

FET_Skiferie_billede-7

 

Cool I sneen

Bliv klar til løjperne med smart og funktionelt tøj fra TommyXRossignol, der er resultatet af et samarbejde mellem de to fede brands. Kollektionen byder på tøj til både mænd og kvinder, skabt i åndbare og isolerende materialer, med omtanke for, at skiløberen kan bevæge sig frit og fleksibelt. Farverne er primært holdt i rød, hvid og blå – komplementeret af en række helt sorte styles. Tøjet bærer både det ikoniske Hilfiger-flag og Rossignols trefarvede hane-logo. Med det flotte skitøj og accessories fra TommyXRossignol vil du ønske, at skisæsonen varer hele året.

www.rossignol.com, www.dk.tommy.com

 

FET_Skiferie_billede-5

 

Et bjerg af muligheder

Mange skientusiaster drømmer om et bjerg i baghaven – og nu er drømmen blevet til virkelighed. Hos CopenHill kan du løbe på ski hele året rundt. Her er noget for enhver smag; sorte, røde og blå piste, slalom portbane, freestyle park og børneområde. På CopenHill kan du varme op til skiferien eller holde skiløbet ved lige året rundt. Skiskolen Snowminds tilbyder både privatundervisning og holdundervisning for alle niveauer. I bunden af skibakken finder du cafeen Lucky’s, der emmer af ægte afterski-stemning med schlagerhits, lederhosen og fadøl. I skicenteret har du også mulighed for at leje eller købe udstyr, hvis du ikke har dit eget.

www.copenhill.dk

 

FET_Skiferie_billede-9

 

Kom i form før ferien

Med den rette træning op til skiferien kan du mindske risikoen for skader og ømhed. Det kan være en god idé at kombinere forskellige træningsformer for at opnå styrke og smidighed. Med det nye fitnesskoncept ClassPass kan du deltage i præcis de træningshold, du ønsker, på tværs af fitnesscentre, yoga-studios, løbeklubber og meget mere med kun ét abonnement. Er du mere til sjov ”hjemmetræning”, kan du trodse verdens mest hæsblæsende og ærefrygtindgydende bjerge eller fræse gennem den jomfruelige sne på Europas udstrakte Alper på ski og snowboard i det virtuelle PS4 spil Steep. Lav vilde tricks sammen med dine venner, eller drøn rundt i den uberørte natur med spillere, du aldrig tidligere har mødt, i en sammenhængende online-verden.

www.classpass.dk, www.ubisoft.com