Trend – Skulpturelle looks og voluminøse shapes

En af sæsonens helt store trends, der fortsætter vinteren over, er inspireret af kunstens og arkitekturens verden. Der er tale om voluminøse og skulpturelle former med fokus på ekstra store skulderpuder eller anderledes skulderpartier, voluminøse ærmer eller i det hele taget ekstra volumen og oversize blazere. Der bliver leget med det androgyne, men også det ekstremt feminine. Tøjet kan næsten ligne et arkitektonisk projekt med fokus på vinkler og design. Suppler din skulpturelle blazer eller trøje med et par mere nedtonede og enkle jeans for et afbalanceret udtryk.

 

FET2_LOOKBOOKAW19_24

 

1. Jakkesættet

Det må gerne se ud, som om du har iført dig din fars jakkesæt fra halvfemserne. Sættet her fra Birgitte Herskind er nærmest firskåret, med kæmpe store skulderpuder og god vidde i buksebenene. At det samtidig er i tern, gør det kun ekstra trendy. Pris: 2.399 kr. for blazeren og 1.999 kr. for bukserne.

 

FET_la_PR1_BruunsBazaar_Pris_119995_05f14748

 

2. Til festen

Den smukke, bløde velourkjole fra Bruuns Bazaar er perfekt til vinterens festlige lejligheder. En fin rynkedetalje sætter fokus på skulderen og giver en flot effekt til den ellers enkle og klassiske kjole. Den koster 1.199 kr.

 

FET_MODSTRÖM-Winter-19-650-DKK_high

 

3. Store ærmer

Der er god volumen i ærmerne på den lækre, varme strikcardigan fra Modström, der tilmed er i sæsonens hotte, brune farve. Den passer perfekt til et par stramme jeans eller hen over en fin, printet kjole. Pris: 649 kr.

 

FET_DOROTHEE-SCHUMACHER-AW-19-9.950-NOK-10.400-SEK-7.450-DKK_low

 

4. Skulpturel jakke

Put dig godt i en oversize jakke, hvor du kan holde varmen hele vinteren. Dorothe Schumachers varme og halvlange version i dun er næsten en skulptur i sig selv med sine store quiltede felter, en stor krave, som går helt ud over skuldrene og masser af fylde. Bæltet, der markerer taljen, gør at du ikke forsvinder helt, og giver den samtidig en feminin silhuet. Den kan blive din for 7.450 kr. 

 

FET_Selected_1

FET_Selected_2

 

5. Grafisk

Gå all in på det grafiske og skulpturelle med denne fine, monokrome bluse fra Selected, der rummer alt det bedste fra tendensen i ét. Her er der virkelig fokus på den feminine silhuet plus voluminøse ærmer og skuldre samt et nærmest psykedelisk grafisk print. Pris: 499 kr.

 

FET_Dr--Martens_24761001_1700_DKK

 

6. Til fødderne

Vælg et par vinterstøvler i en chunky version, og lad dem matche sæsonens oversize tendens.Her et par klassiske Dr. Martens i sort fløjlsvelour og plateausål, som samtidig passer godt til sæsonens punk-trend. De koster 1.700 kr.