Tag tabu-hatten af

“Botox er farligt. Filler får dig til at se kunstig ud. Det er kun kvinder med et dårligt selvværd, der får foretaget brystforstørrelse.” Kosmetiske skønhedsbehandlinger er omgærdet af skrækhistorier, myter og fordomme.

 

FET_Cerix_Nr.-2

Indehaver Rie Jensen

 

Den gode nyhed er, at der langt fra er hold i de ellers sejlivede myter: Botox er ikke farligt. Resultatet af filler er ikke kunstigt, og lavt selvværd kan ikke kobles direkte med brystforstørrelse. Der er ingen tvivl om, at det er let at finde eksempler på det modsatte, men hos CeriX udføres alle behandlinger dog af et hold af erfarne eksperter og specialuddannede sygeplejersker, som sikrer, at kunderne får et naturligt og smukt resultat med fokus på æstetik og sikkerhed.

Farvel til ’tabu-hatten’

Én ting er myter og fordomme. En anden ting er den generelle holdning til kosmetiske behandlinger. De fleste har en holdning, og den er ofte præget af netop falske myter og farverige historier om behandlinger, der har taget overhånd.

En stor del af forklaringen på, at myterne og de dårlige historier får lov til at fylde så meget, ligger i, at vi ikke deler vores erfaringer med hinanden.
Det betyder, at vi ikke bliver klogere på, hvilke behandlinger der virker. Samtidig bliver det nemmere for klamphuggere at overleve.

Underholdningschef på B.T. og kunde hos CeriX, Maiken Wexø, opfordrer derfor til åbenhed for at modvirke uansvarlige fupmagere og hjælpe hinanden med erfaringer og tips til den bedste rådgivning:

”Jeg synes, det er vigtigt, at vi deler erfaringer med hinanden og holder op med al det hemmelighedskræmmeri. Vi skal være ærlige – ligesom når vi fortæller, at vi har været hos frisøren for at få lyse striber. Det vil vi jo gerne dele med hinanden.”

Forfængelighed er ”fy”

Forfængelighed forbindes ofte med en overdreven bevidsthed om og usund optagethed af sit udseende. En observation, Maiken Wexø også har gjort sig:

”Der er en form for skam i vores samfund. At være forfængelig er ”fy”. Men hvorfor er det så ikke ”fy” at gå til frisøren eller i fitnesscentret eller mange af de andre ting, vi gør for at se godt ud?”

Det skal ikke være forkert at være forfængelig. Vi er herre over vores egne kroppe og vores egen skønhed. Måske det er på tide med lidt fornyelse og en mere mangfoldig tilgang til skønhed? Hos CeriX er det i alle tilfælde fuldt ud lovligt at stå ved og dyrke sin forfængelighed. En holdning, der finder genklang hos Maiken Wexø, der heller ikke er bange for at tale åbent om sin forfængelighed – helt uden at skamme sig:
”Vi skal tage tabu-hatten af og begynde at tale ærligt om, hvad det er, vi gør. No shame!”

Dyrk din egen skønhed

Skønhed og forfængelighed er ikke noget, vi skal skamme os over. Skønhed og forfængelighed er snarere noget, vi skal fejre og dyrke på vores helt egen måde. Skønhed er subjektivt. Det er et valg at gå op i sit udseende på samme måde, som det er et valg ikke at gå op i sit udseende. Begge dele er okay.
Det afgørende er, at der er plads til at nyde og dyrke al slags skønhed.

CeriX tilbyder en lang række skønhedsbehandlinger. Fælles for alle behandlinger er, at de først og fremmest udføres af professionelt uddannet personale, alle registreret i behandlingsregistret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, med det bedste og nyeste udstyr på markedet. Derudover sætter CeriX en stor ære i at rådgive med det naturlige og æstetiske look for øje. Som kunde vil man med andre ord aldrig gå fra CeriX med et kunstigt eller unaturligt resultat. Der lægges tværtimod vægt på en ærlig og realistisk tilgang med fokus på at justere de små ting, som hjælper den enkelte med at opnå det rette forhold mellem spejlbilledet og den indre følelse. CeriX hjælper den enkelte til at føle sig tilpas i egen krop. Ingen skal skamme sig over at ville være den bedste udgave af sig selv og skabe en bedre harmoni mellem det ydre og det indre.

Er du nysgerrig på, hvordan CeriX kan hjælpe dig? CeriX tilbyder netop nu gratis og uforpligtende konsultation på både kosmetiske skønhedsbehandlinger og plastikkirurgi.

 

Besøg www.cerix.dk og book din tid.