PILATES KAN ÆNDRE DIT LIV

Intet kan som pilates stabilisere selv de små bitte muskler, så din krop bliver stærk og smidig.

FET_Pilatesandmore_Pilates-måtte-klasse

 

Det var alvorlige problemer med ryggen, der i sin tid åbnede Pernille Olsens øjne for pilates.

”Jeg havde været vidt omkring, men kunne ikke finde nogen effektiv behandling, indtil jeg begyndte at træne pilates. Meget hurtigt kunne jeg mærke, at det var godt ikke bare for ryggen, men for hele min krop.”

Opdagelsen inspirerede Pernille Olsen til at fordybe sig i disciplinen.
”Generelt undersøger jeg altid ting til bunds, og igennem årene har jeg ikke alene taget en toårig uddannelse i pilates, men løbende suppleret med kurser både herhjemme og i udlandet.”

Øget livskvalitet

Efter mange år som instruktør med stor succes, valgte Pernille Olsen for fire år siden at åbne sit eget center. Formålet var at hjælpe andre med rygproblemer ud af smertestillende medicin eller til at undgå operation. I dag tilbyder hun også andre former for undervisning både på små hold og som personlig træning.

”Jeg har et ønske om at øge folks livskvalitet, og det opnår man, når man føler sig stærk og tilpas i sin krop.”

Det helt særlige ved pilates er, at man træner kroppen indefra og ud og derfor får fat i alle de små, stabiliserende muskler. Pilates er også mentaltræning, fordi det kræver, at man er til stede i nuet og kommer ned i kroppen. Samtidig lærer man at bruge sin vejrtrækning rigtigt, og det giver større overskud både fysisk og mentalt.

 

FET_SUP-Pilates-&-Yoga-Bellevue-strand

FET_Pilates-and-More-sommer-beach-Træning-Bellevue-strand

 

Træning på vandet

Om sommeren rykker Pernille Olsen en del af undervisningen ned på Bellevue strand ved Arne Jakobsens omklædningsrum, hvor den bl.a. kan foregå på et sup board på vandet.

”Stand Up Paddle pilates er en helt eventyrlig og mindful oplevelse. Alle sanser bliver berørt, når vi træner i naturen, så vi glæder os, til det igen bliver vejr til udendørs træning,” slutter Pernille Olsen, der selv lever efter mottoet ”sitting kills, moving heals.”

 

FET_Pernille-Maertens-Olsen-2

 

Pilates and More

Hyldegårdsvej 56, 2900 Charlottenlund
Telefon 6096 1110
www.pilatesandmore.dk