Feminin og hot!

Hver måned i Liebhaverboligen bringer vi en eksklusiv make-over og giver en heldig kvinde muligheden for at forny sin stil. I denne måned er det Kristina Jensen, der er kommet i kyndige hænder hos tøjforretningen rêve no.1 og frisør DuMonde i Hellerup.

 

FET_EksklusivMakeover_image1

 

Hvem: Kristina Tina Jensen
Bopæl: Islands brygge
Alder: 37 år
Profession: Sygeplejerske på intensiv afdeling, Rigshospitalet.
Tøjstørrelse: L/40
Højde: 170

 

Kristinas forventninger og efterfølgende reaktion:

Før: Jeg håbede på at få sat mit hår og lagt lidt makeup, og måske prøve noget tøj, som jeg ikke var vant til at have på. I det hele taget have nogle timer til selvforkælelse. (Kristina skulle ud med hendes kæreste om aftenen og ville gerne overraske ham med et nyt look).

Efter: Alle mine forventninger blev indfriet. Det var en super sjov dag. Jeg prøvede meget tøj, som jeg ikke nødvendigvis selv ville have valgt eller have troet passede til min krop. Jeg vidste ikke, at jeg også blev fotograferet, men det var rigtig sjovt at prøve. Min kæreste syntes også, at det var et kæmpe hit,så jeg vil helt sikkert tage brug af rådene i hverdagen.

 

FET_EksklusivMakeover_IMG_0188

 

Makeup:

Med Kristinas smukke hud og nybukkede vipper, var mit arbejde meget nemt. kristinas hud var i forvejen fugtigt, så for at bevare fugten og det sunde look, holdt jeg mig til produkter med meget fugt og lav dæk evne. med smukke blå øjne og gyldent hår er Bronze/kobber på øjnene altid en sikker vinder. Kristina plejer ikke at bruge ret meget makeup, så for ikke at overdrive holdt jeg mig bare til et helt naturligt look uden eyeliner eller farve på læberne. Gyldne toner og lidt nude/lyserød på læber var perfekt til Kristinas date samme aften med sin mand.

Tøj:

Kristina er en kvinde, som til hverdag har mange bolde i luften med mand, børn og arbejde. Hun kom til os med et ønske om at blive en hot mor/kæreste. Kristinas stil var meget sporty og casual og derfor ønskede vi at vise hende en mere feminin side af sig selv. Vi valgte tre forskellige sæt tøj, der alle sammen fremhævede hendes smukke former og gav hende det ønskede hotte look.  

 

Sæt nummer 1 

Dea Kudibal blazer, 2.500 kr. Sand bukser med vidde 1500 kr, sort top fra Vanessa Bruno Athé og Pura Lopez stiletter i army, 1.700 kr. 

 

FET_EksklusivMakeover_IMG_0275

 

Sæt nummer 2

Reiko jeans, 1.100 kr. Vanessa Bruno
Athe skjorte 2.600 kr. og jakke fra Dea Kudibal, 1.600 kr.

 

FET_EksklusivMakeover_IMG_0327

 

Sæt nummer 3

Gestuz blazer, 1.500 kr, Dante 6 skjorte, 1.200 kr. samt skindnederdel fra Gestuz til 1.500 kr.

FET_EksklusivMakeover_IMG_0351

 

Hår:

Kristina var gået fra mørkt hår til lyst over en kortere periode, og derfor var hendes hår en del medtaget, da hun kom hos os. Hun ønskede et mere naturligt look, så derfor lagde vi nogle mørkere striber, der ramte hendes egen naturlige farve. Derefter lagde vi nogle lysere striber for at løfte og udligne hendes udvoksning i bunden. I og med vi gjorde det mere naturligt, behøver Kristina heller ikke at farve det ligeså ofte, da det vil vokse ud helt naturligt uden en synlig overgang. 

Vi klippede et godt stykke af, så spidserne igen kunne blive sunde, og derefter nogle enkelte etager for at give fylde og struktur.
Til sidst stylede vi det, hvor vi lavede nogle bløde bølger, så vi fremhævede farvning-en og klipningen fra den bedste side. 

 

FET_EksklusivMakeover_IMG_0179

 

Kunne du tænke dig, at få en make-over?

Så send  navn, alder, tøjstørrelse, hvorfor du vil deltage, samt et vellignende foto til info@reveno1.dk 

 

Eksperterne bag:

FET_Eksklusiv_Makeover_SHimage1

Christina Kjær, Indhaver af rêve no. 1
Strandvejen 136B, 2900 Hellerup, Telefon: 6168 2511, www.reveno1.dk

FET_DuMonde_arbejdere

Caroline, Frisør hos DuMonde i Hellerup.
Strandvejen 136, 2900 Hellerup Telefon: 39621312, www.dumonde.dk

 

FET_Makeupartist_Stephanie_Pfeiffer

Stephanie Pfeiffer, Makeupartist
Instagram: @stephaniepfeiffer