JULESHOPPING

Det er festernes og gavernes tid. Julen er lige om hjørnet, og der er masser af anledninger til at glæde andre. Nedenfor har vi samlet beauty produkter som inspiration til jule-, værtinde –og adventsgaver – produkter, som lynhurtigt gør den store forskel, når looket skal piftes op i en travl december.

FET_Julegaver_Shopping_Kosmetik_FILORGA_Eyes_Absolute-x15ml_595DKK

Filorga Eyes Absolute

Total anti-aging pleje til øjenpartiet med en formel, der agerer på seks punkter. En øjeblikkelig botox lignende udglattende effekt, minimering af mørke rander og hævelser samt friskere øjenomgivelser bl.a. grundet formuleringens white pearls. Øjencremen er også til øjenlåg og giver styrkede, stærkere og længere øjenvipper på sigt. Eyes Absolute har en kølende cryo konsistens og er med cryo applikator.

Pris: 595 kr.
www.charlottebonnen.dk

 

FET_Julegaver_Shopping_Kosmetik_Wonder-Treatment-Oil+-bottle

Percy & Reed Wonder Treatment Oil

En hurtig genvej til silkebløde og glansfulde lokker, hvad enten håret er fint, flyvsk eller fyldt med krøller og volumen.
Wonder Treatment Oil indeholder camellia-, macadamia- og gulerodsolie, der trænger ind i håret og hovedbund- en for at give styrke og elasticitet. Masseres i tørt hår inden hårvask som en intense pre-shampoo behandling, i håndklædetørt hår uden at skylle ud eller glattes let hen over tørt hår for ekstra glans.

Pris: 270 kr.
www.matas.dk

 

FET_Julegaver_Shopping_Kosmetik_Ariana-Grande-Moonlight-4_Bottle

Ariana Grande Moonlight

Ny signaturduft fra Ariana Grande. Arianas fjerde signaturduft med et budskab om at være et positivt lys over for mennesker i sine omgivelser. En forførende duft, der åbner sig med solbær og saftige blommer, som fortoner sig til et feminint hjerte af marshmallow og pæoner for at munde ud i sandeltræ, sort amber og sensuel vanilje.

Pris: 415 kr.
www.matas.dk

 

FET_Julegaver_Shopping_Kosmetik_22153_TheSilk_Limited_w

Sensai The Silk Edp Christmas Set

Smuk gaveæske med The Silk Eau de Parfum og bodylotion til duftens pris.
Duften er en varm, sensuel og let orientalsk duft med noter fra frugter, krydderier, hvide blomster, tonkabønner samt musk. The Silk bodylotion komplementerer duften og er formuleret for at pleje, og dens plejende ingredienser efterlader huden silkeblød.

Pris: 965 kr.
www.boutique-allure.dk

 

FET_Julegaver_Shopping_Kosmetik_peter-thomas-roth-mask-a-holic-5-pc-set-(2)

 

Peter Thomas Roth Mask-A-Holic

Quick-fix til huden. Sæt med fem multitasking-masker i 50 ml størrelser.
Indeholder Pumpkin Enzyme Mask, der effektivt polerer huden og eliminerer gamle hudceller, en rensende og lindrende Irish Moor Mud Purifying Black Mask, kølende og fugtgivende Cucumber Gel Mask samt anti-aging maskerne 24K Gold Mask og Rose Stem Cell Mask.

Pris: 799 kr.
www.nordicfeel.dk

 

FET_Julegaver_Shopping_Kosmetik_Sachajuan_travelset_Thickening_DKK175

Sachajuan hårpleje & styling gavesæt -Thickening 

Sæt med volumegivende hårpleje i mindre størrelser til fordelagtig pris. Indeholder Thickening shampoo og conditioner, som øger hårets fylde, samt Volume Powder, der er en pudderbaseret spray (tørshampoo), som skaber volumen og giver struktur. Formuleringerne er med ”Ocean Silk Technology” og en kombination af algeekstrakter og skræddersyede ingredienser, der plejer, tilfører glans, elasticitet og volume.

Pris: 175 kr.
www.magasin.dk

 

FET_Julegaver_Shopping_Kosmetik_Signature-Styler-Black-4174544

HH Simonsen Signature Styler Black

Styler af salonkvalitet med plader opbygget af poleret aluminium, dækket med en kombination af titanium, tournaline og olie, der sikrer en let og skånsom glatning af håret uden krus. Det slanke design gør, at Signature Styler kan anvendes helt oppe ved hovedbunden. Nem at håndtere med et slankt, ergonomisk design og en vægt på kun 240 gram. Temperaturen kan justeres fra 50 og 232 grader via glattejernets touch-censor i håndtaget.

Pris: 999 kr.
www.matas.dk

 

FET_Julegaver_Shopping_Kosmetik_Tweezerman_Mini_Brow_Rescue_Kit_DKK279

Tweezerman Mini Brow Rescue Kit

Kit til tasken, så brynene altid hurtigt kan piftes op, hvilket giver hele ansigtet er friskere look. Indeholder mini Tweezer pincet med håndfilede blade for bedste præcision, mini brow shaping brush, der former brynene, mini brynmousse, der styler og giver brynene mere glans samt en mini highlighter blyant, der giver et optisk løft til øjenbrynet.

Pris: 279 kr.
www.magasin.dk