”Smykker med mening”

 – Smukke smykker til dig, der både elsker god kvalitet og at gøre en forskel

 

FET_Smykker_med_Mening_hartmanns

 

Doner dit gamle guld

De fleste kender det. En gammel yndlings halskæde er knækket, en ring er blevet for lille eller en brosche, man har arvet fra tidligere generationer, samler støv i skuffen. Nu er der heldigvis råd at hente hos Hartmann’s, som har indgået et samarbejde med Røde Kors. Man kan simpelthen tage et smut forbi butikken i Bredgade, donere sit gamle guld og få masser af point på karmakontoen! Guldet omsmeltes nemlig og sælges til dagspris, og al ind-
tjening går til Røde Kors. Nemmere bliver det ikke!
Se mere på www.hartmanns.com

 

FET_Smykker_med_mening_Julie Sandlau

 

Smykker i en god sags tjeneste

Udsatte børn i Hanoi, Vietnam er ofte fanget i en cyklus af fattigdom, som de ikke selv har mulighed for at slippe ud af. Derfor har smykkedesigner Julie Sandlau indgået et samarbejde med Choice Foundation, som skal hjælpe de mange børn og unge med at få en ny chance i livet gennem uddannelse. Julie Sandlau har i forbindelse med samarbejdet lanceret armbåndet ’Break The Poverty Cycle’, som fås i fire forskellige farver. Armbåndet koster 300 kr. og kan bl.a.  købes gennem webshoppen på www.juliesandlau.com

 

FET_Smykker_med_Mening_jane-koenig-tag-necklaces-710x355

 

En lille kærligheds-erklæring 

Intet sender en smukkere kærlighedserklæring end et elegant smykke. Måske derfor har den danske smykkedesigner Jane König kreeret den fineste kollektion med navnet ”Love Tags”, som er en stribe enkle, men meget dekorative armbånd, halskæder og vedhæng med initialer på den – eller dem – du elsker. Smykkerne fås i 18 karat guld, rhodineret sølv, forgyldt sølv, sterling sølv og rosaforgyldt sølv, og priserne starter fra 550 kr. Smykkerne kan købes på www.janekoenig.dk

 

FET_Smykker_med_Mening_Horses for luck kopi

 

Horses for luck

Tidligere på året lancerede smykkedesigner Mai Manniche smykkekollektionen ’Horses For Luck’ med veninden og springrytteren Tina Lund, og i dette efterår kom der så en tilføjelse til kollektionen i form af en klassisk serie i sterling sølv og hvid topas ædelsten. Serien består af feminine armbånd, halskæder og øreringe, som passer til det meste, f.eks. disse ørestikker i 925 sterling sølv til 699 kr.
Øreringene kan, sammen med resten af kollektionen,
købes på www.jewlscph.com

 

FET_Smykker_med_Mening_L5.512.0.71

 

Ny DolceVita kollektion

Longines har lanceret en ny DolceVita kollektion. Kollektionen er inspireret af “Dolce Vita” og er en hyldest til det søde liv. De nye modeller byder på bløde former og feminin elegance. Den smukke skuespiller Aishwarya Rai Bachchan er Longines brand ambassadør og lægger ansigt til den elegante DolceVita kollektion. Longines DolceVita vil imponere kvinder, der har gjort charme til en livsstil!
For yderligere information gå til www.longines.com 

 

FET_Smykker_med_Mening_L2.808.4.52.6

 

Ur med elegance og funktionalitet 

Hvis du er til lækre ure med en god historie bag, så er Longines Heritage Diver 1967 sandsynligvis noget for dig. Sidstnævnte urmodel, som er at finde i handlen nu, er nemlig inspireret af det originale Longines dykkerur fra 1967, som i dag er udstillet på Swiss Watchmaker’s Museum i Saint-Imier. Uret koster 23.350 kr. og er den perfekte accessory til manden (dykkeren), der har alt!
For yderligere information gå til www.longines.com 

 

FET_Smykker_med_mening_Bruun Rasmussen aktioner

 

Netauktion på ure og smykker 

At stadig flere og flere efterspørger vintageure og smykker med historie, kan mærkes hos auktionshuset Bruun Rasmussen, som har en separat afdeling, der beskæftiger sig udelukkende med smykker og ure. Det historiske auktionshus afholder hver torsdag en netauktion, hvor nye og eksisterende kunder kan byde om kap, og det er bl.a. klassiske mærker som f.eks. Rolex, Omega og Cartier, der kommer under den virtuelle hammer. Er man mere til den traditionelle form for auktion, afholder Bruun Rasmussen sådanne fire gange årligt. For yderligere information, se  www.bruun-rasmussen.dk