Modebranchen på Instagram

At navigere på de sociale medier kan være som at bevæge sig ud i junglen med bind for øjnene. Vi hjælper lidt på vej og anbefaler her fem profiler, der er værd at følge, hvis man er vild med mode.

 

FET_Instagram_Cindy copy2

 

@CindyCrawford

Den er god nok. Det ér hende. Nok er den snart 50-årige amerikanske supermodel Cindy Crawford efterhånden ude af det daglige modebillede og en sjælden gæst på magasinforsiderne, men på Instagram er hun i fuld vigør. Lige for tiden bruger hun mest energi på at promovere sin biografi, ’Becoming’, men hun deler også fotos fra sit stadig ret glamourøse liv med privatfly, spa, rejser – og selfies med G. Clooney. Lidt mere nede på jorden er ’vor egen’ supermodel fra samme æra som Crawford, Renée Toft Simonsen, der også er på Instagram med åben profil, og som deler fotos fra lidt mindre glamourøse Århus, Spanien og af husbonden Thomas Helmig.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Instagram_miserablemen

 

FET_Instagram_Miserable_Men_nye

 

@miserable_men

’Miserable men that went shopping’. Jeps, det er formålet med denne ganske underholdende profil: at vise fotos af mænd, der tog med på shoppetur – og nok fortrød. Det indikerer billederne i hvert fald. Kig med og fnis lidt af de ventende stakler.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Instagram_Look de pernille

 

FET_Instagram_Pernille_n22

 

@LookdePernille

Pernille Teisbæk har både været moderedaktør for Alt for damerne og Eurowoman, men det er som modeblogger (siden 2012), at hun har cementeret sin indflydelse i den danske modebranche. Knap 300.000 følger Pernille Teisbæks Instagramprofil, hvor hun livligt deler snapshots af moden lige nu, smukke ting og behind the scenes fra modeuger verden rundt.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Instagram_Iamgalla

 

@Iamgalla

Adam Gallagher er stifter af den meget popu- lære modeblog Iamgalla.com, der fokuserer på mandemodens trends og tendenser. På Instagram deler han mange smukke fotos af sig selv i flotte outfits og ikke mindst lækre rejsefotos. En inspirerende profil med mænd, herremode og lækker stemning. Følg med og bliv glad.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_josephineskriver_Instagram_233

 

FET_josephineskriver_Instagram2_233

 

FET_josephineskriver_Instagram3_233

 

@josephineskriver

Vil du have et fascinerende indblik i modellivet netop nu, så følg den danske model Josephine Skriver, der har fuld gang i karrieren og er et efterspurgt modelnavn i hele verden. Hun er aktiv på mange sociale medier, og på Instagram deler hun gavmildt ud fra sine rejser, fotooptagelser og modeshows. Der er en overflod af bikinibilleder, lingeri og korte shorts, men der er også humor og herligt humør.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Instagram_urbanspotter

 

@theurbanspotter

Fotografen Daniel Bruno Grandl er fotograf for Vogue og forkæler sine Instagramfølgere med smukke modefotos taget på gader og stræder i

alverdens storbyer. Find inspiration til dit næste outfit eller bare nyd de flotte kompositioner og varme farver, der flyder ud fra alle billederne.