Julie på vej …

Julie Sandlau_2

Liebhaverboligen tegner et portræt af designeren Julie Sandlau i forbindelse med åbningen af hendes nye butik på Strandvejen i Hellerup.

 

Livets træ

Den 38-årige smykkedesigner, Julie Sandlau begyndte for omkring ti år siden sin rejse i smykkeverdenen og forelskede sig straks i hele processen. Fra udvælgelsen af de delikate ædelstene, til skabelsen af glamourøse og eksklusive smykker. Julie opdagede øjeblikkeligt sin passion i et univers af uendelige kreativitetsmuligheder.

Det hele startede på en rejse i det fjerne østen, mens Julie stadig studerede jura og arbejdede som model. Her stødte hun på en kinesisk helende urt, som er en af naturens perfekte designs. Bladets lille skrøbelige silhuet forblev en inspiration og tæt ved hendes hjerte indtil 2002, hvor hun besluttede at gøre den til hendes personlige kendemærke for Julie Sandlau som symbol for livets træ.

Sammenhold

I 2002 grundlagde Julie smykkefirmaet Julie Sandlau ApS sammen med sin mand Dennis Jacobsen, som er direktør for og medejer af Julie Sandlau. Selv fungerer hun som designer for firmaet. Ansvarlig produktion, miljø og bæredygtighed er ligeledes en essentiel faktor hos Julie Sandlau. Med egen fabrik i Hanoi, i Vietnam, som i samarbejde med DANIDA blev grundlagt i 2005, bliver der taget ansvar for det, virksomheden producerer samtidig med at de støtter, uddanner og hjælper omkring 200 vietnamesere i Hanoi.

Vision

Julie Sandlaus vision er at skabe en moderne luksus linje af glamourøse smykker. Inspirationen finder Julie Sandlau i tværkulturelle trends, naturelementer og i smykkehistoriens æstetik. Alt sammen fortolket med skandinavisk minimalisme. Den sjæl, der karakteriserer hver Julie Sandlau-kollektion, er et simpelt, feminint og elegant design udtrykt i tidløse silhuetter.

Sandlau på Strandvejen

I denne måned slår Julie Sandlau dørene op for sin nye butik på Strandvejen i Hellerup. Butikken, som er Julie Sandlaus fjerde koncept butik i Danmark, er indrettet i Julie Sandlaus unikke ånd. Et helt nyt butiksdesign kommer til at give alle besøgende en følelse af at træde ind i kernen af Julie Sandlaus eksklusive smykkeunivers, hvor det visuelle udtryk er gennemtænkt til mindste detalje.

www.juliesandlau.com

 

JulieSandlauSignetringe.18000kr.id6405

Signetringe i hhv. 18Kt Rosaguld, 18Kt Hvidguld eller 18Kt Guld med Brillianter og indgraverede initialer. Laves på bestilling. 18.000,-

 

JulieSandlauMermaidFW13.2900kr.id7110

Mermaid forgyldte sølvøreringe med zirkoner. 2.900,-

 

JulieSandlauMermaidFW13.1200kr.id7071

Mermaid forgyldte sølvøreringe med havblå krystal og zirkoner. 1.200,-

 

JulieSandlauImagebilledeFW13.0kr.id7083

Mermaid forgyldt sølvring med havblå krystal og zirkoner 2.500,- 

Mermaid forgyldt sølvring med zirkoner 2.900,-

Signet forgyldt sølvring med logo og zirkoner 1.500,-