Vidste du, at det tager på kræfterne, hvis du hører dårligt?

Hvis du mister synet, vil du hurtigt opdage det, men mister du hørelsen, er det oftest alle andre, der opdager det først! Hvor godt hører du, hvis du skal være helt ærlig over for dig selv?

human ear

Hørelsen hører til en af vores vigtigste sanser, og det kan tage hårdt på kræfterne, hvis du hører dårligt. Mange af dagligdagens små opgaver – både på arbejdet og i dit privatliv – kan blive både anstrengende og trættende. Opgaver, som er nemme at overkomme for folk, der hører normalt. Vi ved af erfaring, det tager mange år at erkende, at man hører dårligt, men de personlige konsekvenser af en nedsat hørelse bør ikke negligeres, fordi det påvirker din daglige livskvalitet. Har du en mistanke om, at du hører dårligt, eller har andre fortalt dig, at du hører dårligt, så gør dig selv en tjeneste. Bestil en tid til en høreprøve og se, hvordan tingene forholder sig. Det er ganske gratis og naturligvis uforpligtende.

Bestil en tid til en gratis høreprøve hos Hørecentrene på telefon 7070 2328 eller e-mail info@hca.dk