The Closet by Damgaard & Bohr

TheCloset_Mode_Liebhaverboligen

Vi forsøger at skabe en hyggelig stemming i butikken, hvor der skal være plads til at ose” fortæller Charlotte Damgaard om rammerne for den nyåbnede modebutik, The Closet by Damgaard & Bohr.

 

Fokus på kvinder

Charlotte Damgaard og Betina Bohr kunne i august byde kunderne inden for i deres nye modebutik i Holte. Charlotte har en fortid hos designeren Julie Fagerholt, og Betina var fra 2007 til 2013 indehaver af Butik 2840 First, som forhandlede tøj til både mænd og kvinder. I den nye butik forhandler de to modeentusiaster nu tøj, sko, strømper, undertøj, smykker og cremer til kvinder.

Stilen er rå og feminin og henvender sig til piger og kvinder i alle aldre. Blandt mærkerne findes Tommy Hilfiger, American Vintage, Mads Nørgaard, Maison Scotch, Tusnelda Bloch, Ganni, Munderingskompagniet, Hunkydory, Foreign Affairs, The Last Conspiracy, Maria Black, BeChristensen og Amazing Space.

“Vores ambition er at skabe et unikt tilbud til kvinder i lokalområdet, og derfor er planen, at vi løbende vil udvide med nye og spændende mærker” fastslår Betina.

Nyheder i 2014

I det nye år kan de præsentere mærkerne New Balance, Rabens Saloner, Forreign Affairs, Ganni, og allerede i december lancerer Charlotte og Betina deres helt egen striklinje, The Closet by Damgaard & Bohr.

 

TheCloset_mode

Find os på Facebook og Instagram
Facebook www.facebook. dk/thecloset og Instagram #thecloset2840.

Eller besøg butikken:

The Closet by Damgaard & Bohr
Rønnebærvej 1, 2840 Holte
Tlf.  45 42 22 01