Gastronomiens centrum

Elsker du at kræse om maden, og kunne du godt tænke dig at gøre tiden i køkkenet til noget helt særligt? Gode madoplevelser bliver kun bedre af gode, inspirerende omgivelser, der kan bidrage til at ophøje din madlavning fra et håndværk til en kunst i harmoniske og æstetiske måltider. Vi har samlet en række produkter, der kan skabe rammer om- og inspirere dine gastronomiske evner.  

Et demokratiseret snedkerkøkken  

Drømmer du om et snedkerkøkken, men synes du prisen for sådan ét er for høj? Arki Studio laver et såkaldt ”IKEA-hack” med snedkerfremstillede fronter og inventar til dit køkken. Ved at kombinere de lækre snedkerfronter fra Arki Studio med de solide og prisvenlige moduler fra IKEA, kan du hacke dig til et lækkert køkken med lækre snedkeroverflader. 

Pris: ved forespørgsel 

www.arkistudio.dk 

Fornemmelsen af kvalitet 

Skærebrættet ’Galet’ fra Gejst er udført i eg, hvilket giver brættet en solid tyngde og tilfører en øjeblikkelig fornemmelse af kvalitet. Skærebrættets skrå kanter er formet så de flugter perfekt med keramikskålene ’Galet skål’, hvilket gør det legende let at glide de friskhakkede krydderurter fra brættet ned i skålene.  

Pris: 399 kr. 

www.gejst.dk 

 

Mundblæst perfektion 

Leder du efter unikke skåle, der kan pynte i dit køkken? Kodanska har med deres nye skål ’Havana Banana Bowl’ skabt en farverig tilføjelse til borddækningen. Den mundblæste skål formes, beskæres og afrundes af den enkelte glaspuster, hvilket giver skålen et originalt udtryk.  

Fås i flere varianter. Pris: 469,95 kr. 

https://www.kodanska.dk 

 Træets mønstre med fornyet intensitet 

Inspireret af årerne på et træ har applicata skabt det smukke tapasbræt ’A tribute to wood tapas board’. Tapasbrættet er vendbart, da det har forskelligt print på de to sider. Brug det som anretningsbræt til din mad, eller som bakke til dine olier i køkkenet. 

Pris: fra 350 kr. 

www.applicata.dk 

Multifunktionel og fleksibel opbevaring 

Inspireret af den traditionelle handyman’s værktøjskasse har Ro Collection skabt ’Toolbox’ – et multifunktionelt og fleksibelt opbevaringsmøbel. Kassen kan bruges i køkkenet til dine olier og krydderurter eller som serveringsbakke. 

Pris: 995 kr.  

www.rocollection.com 

Håndlavet kvalitet 

Den håndlavede køkkenrulleholder fra Træfolk har sit helt eget udtryk fra træet, hvilket betyder at ikke to holdere er ens. Køkkenrulleholderen har flere unikke, smukke detaljer, såsom skaftet i en kombination af egetræ og røget egetræ, samt messingringen øverst i skaftet, som gør holderen nem at flytte rundt på. 

Pris: 749 kr.  

www.traefolk.dk