Efterår i køkkenet

Lad passionen for mad komme til udtryk i efterårets køkken, der er fyldt med sæsonens velsmagende råvarer og gode redskaber. Lige nu byder efterårskøkkenet blandt andet på rødder, kål og sprøde æbler, der alle egner sig ideelt til sæsonens bedste opskrifter. 

 

FET_Billede-5_Efterår

 

Zennie Storm, psykoterapeut, mentaltræner, coach og bureauchef hos ZEN Luxury Travels

”Det vi spiser afspejler, hvordan vores indre har det, og lige nu byder efterårskøkkenet på alverdens skønne råvarer, der kan skabe et sundt og afbalanceret liv,” fortæller Zennie Storm, der selv spiser efter ayurvediske kostprincipper. Ayurveda er en sundhedsvidenskabelig tilgang til at holde krop og sind i balance. 

 

FET_Bog_Ayuveda

 

Opskriften til et liv i balance

Bogen Ayurveda – opskriften til et liv i balance er en inspirationsbog, der guider til indre og ydre velvære med opskrifter, der indeholder sæsonens bedste råvarer og inspirerer til gode vaner.

Ayurveda – opskriften til et liv i balance, 249 kr. www.saxo.dk / tlf. 5116 1816

 

FET_Billede-1_Efterår

 

Spis mere grønt

Få flere grøntsager ind i madlavningen og dine efterårsretter, når køkkentilbehøret er i orden. Timm Vladimir Kitchen byder dette efterår på et hav af spændende køkkennyheder, heriblandt det uundværlige skrællesæt, der nemt sætter dine grøntsager i fokus.

Skrællesæt fra Timm Vladimir Kitchen, tre dele 299,95 kr.

www.Imerco.dk / tlf. 9818 9838

 

FET_Billede-2_Efterår

 

Portionsanret velsmagende retter

Med de farverige Sensation minigryder fra Cathrineholm kan du skabe skønne portionsanretninger til morgen-, frokost- eller middagsbordet. Det fine retro-design er skabt i et væld af farver og er ideelt til både at tilberede og servere portionsanrettede supper,
gryderetter eller friskbagt brød – kun fantasien sætter grænser.

Sensation minigryde fra Cathrineholm, 249,95 kr.

www.Imerco.dk / tlf. 9818 9838

 

FET_Billede-3_Efterår

 

Lidt at varme sig på

På de koldere dage kan det være rart med lidt at varme sig på, som tilmed gerne må være let at tilberede. Med Vitamix Ascent A2300i kan du på blot få minutter få forvandlet årstidens smagfulde og næringsrige grøntsager til en let og cremet suppe – lige til at servere for familien ved middagsbordet.

Vitamix A2500I blender fra High on Life, 5.795 kr.

www.highonlife.dk / tlf. 4278 3276