Gastronomiske fornøjelser

Er du til god mad, lækker vin eller whisky? Så læs med her og sæt kryds i kalenderen, så er du sikret en gastronomisk oplevelse i særklasse. Her kommer fem gode bud på kommende arrangementer, der helt sikkert vil behage dine smagsløg.

 

FET_Gin

 

Ginfestival i Rotunden

Fra torsdag den 14. til og med lørdag den 16. marts vil Rotunden, sammen med en lang række af deres leverandører, vise et imponerede udvalg af gin. Torsdag og fredag er der åbent for smagning fra klokken 15.00 til 19.00 og lørdag fra klokken 13.00 til 17.00. Det er gratis adgang til alle smagningerne. Find ginmagasinet i Rotunden eller online på deres hjemmeside.

Hvor: Meny Rotunden
Hvornår: Torsdag den 14. marts til lørdag den 16. marts
Rotunden.dk

 

FET_Sparkling_Festival

 

Sparkling Festival 

Kom og vær med til at fejre boblerne når Sparkling Festival 2019 løber af stablen. Festlighederne foregår den 4. april på Langelinje Pavillonen, og her bliver både Cava, Cremant, Spumante, Prosecco og ikke mindst champagne sat i fokus. Ni vinproducenter fra nær og fjern deltager i det hyggelige og sprudlende vinevent. Kom forbi og smag på over 40 forskellige kvalitetsbobler. Festivalen er delt op i to heats og foregår klokken 16 til 18 eller klokken 19 til 21. Billetterne koster 250 kroner.

Hvor: Langelinje Pavilionen
Hvornår: Torsdag den 4. april
Dvin.dk

 

FET_Whisky_Gastronomi

 

Whiskysmagning

Onsdag den 3. april inviterer Brødrene Price til whiskysmagning i samarbejde med The Macallan. Denne aften skal der smages på fem spændende whiskyer fra det skotske destilleri: The Macallan Triple Cask 12 års, The Macallan Double Cask 12 års, The Macallan Tripple Cask 18 års, The Macallan Classic Cut og The Macallan Rare Cask. Ved ankomst bydes på lækre snacks og en velkomstdrink lavet med Lady Macallan whisky. Herefter vil en repræsentant fra The Macallan køre whiskysmagningen, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål. Smagningen afholdes i vinkælderen hos Brødrene Price. Billetterne koster 400 kroner og kan købes på hjemmesiden.

Hvor: Rosenborggade
Hvornår: Onsdag den 3. april klokken 17.30 til 19.30
Brdr-price.dk/event

 

FET_TomatMad

 

Smørrebrødsfestival

Bryggeri Skovlyst inviterer til smørrebrødsfestival fra fredag den 22. marts til søndag den 24. marts. I disse dage vil der derfor blive serveret smørrebrød til både frokost og aften. Menukortet er blevet udvidet til festivallen, og der bydes på mange klassikere. Der er noget for enhver smag, og menukortet indeholder både fisk, kød, grønt samt ost og sødt. Bestil bord på Bryggeri Skovlysts hjemmeside og nyd lækkert smørrebrød med bryggeriets øl.

Hvor: Bryggeri Skovlyst, Skovlystvej 2, 3500 Værløse
Hvornår: Fredag den 22. marts til søndag den 24. marts
Bryggeriskovlyst.dk

 

FET_Vinsmagning_glass-3077869_1920

 

Vinsmagning 

Østerbro Vin & Spiritus åbner op for sæsonens smagninger med en vinsmagning. Torsdag den 21. marts er det tid til vinsmagning, og denne aften går turen til Bourgogne. Her skal blandt andet smages på druernes konge, Pinot Noir. Den kompetente sommelier Annette Jørgensen vil lægge vejen forbi og tage jer igennem de prestigefyldte vine fra det franske topområde. Billetter til begge arrangementer koster 249 kroner. ved køb af to billetter, ellers er priserne 299- og 349 kroner.

Hvor: Østerbro Vin & Spiritus, Østerbrogade
Hvornår: Torsdag den 7.- og torsdag den 21. marts
Osterbrovin.dk