GASTRONOMISKE OPLEVELSER

Italienske lækkerier

La Tratorria Gastro WEB

”Hos La Trattoria del Bosco er vi mad- og vinentusiaster. Vi syntes et velsmagende og hyggeligt måltid bringer smil og glæde frem hos Dem der nyder det. Det gode måltid bringer os sammen og er en tiltrængt pause fra hverdagens stress og jag”, fortæller Antonio Doni, indehaver af La Trattoria del Bosco i Gentofte.

• La Trattoria del Bosco serverer deres kulinariske lækkerier i hyggelige omgivelser, enten i restauranten, i gårdhaven eller hjemme hos Dem der ønsker det.

• Har Du behov for et sted at holde din næste firmafest, julefrokost, fødselsdag, konfirmation eller andet større arrangement kan La Trattoria del Bosco hjælpe med til at gøre Dit arrangement og Din dag til noget hyggeligt og specielt.

La Trattoria del Bosco, Ermelundsvej 88, 2820 Gentofte, Tlf. 39 65 69 20 www.latrattoriadelbosco.dk

……………………………………………………………………………………….

En ny restaurant du skal kende …

uformel gastro oplevelse WEB

Det er blevet lidt af en trend i København, at Michelin-restauranter forsøger sig med en lillebror. Nogle af de første til den manøvre var Formel B, som åbnede Sletten i Humlebæk. Folk strømmede til, så nu har de gjort det igen. Deres nye restaurant Uformel ligger lige ved Palads-biograferne, i en gammel stripklub, men der er så sandelig gjort noget ved stedet. Selvom alle retter ‘kun’ koster 100 kr., er her smæk for skillingen og noget af den bedste value-for-money i øjeblikket. Her serveres top gourmetmad til almindelige priser.

Uformel, Studiestræde 69, København V, Tlf. 70 999 111, www.uformel.dk

……………………………………………………………………………………….

Skønhed og velsmag

Wohlert restaurant WEB Gastro

Træd ud af hverdagen og for en stund ind i Restaurant Wohlerts verden fyldt med skønhed og velsmag. I Restaurant Wohlert kan du nyde en enkelt ret eller to med et godt glas vin fra den alsidige vinkælder eller lade køkken- og restaurantchef forføre og udfordre dig og dine gæster med sæsonens 5-retters tastingmenu og matchende vinmenu. Valget er dit!

I køkkenet jonglerer køkkenchef Kristian Hansen og hans stab med sæsonens bedste råvarer – dansk, fransk og nordisk. De kan deres håndværk, sætter en ære i at tilberede alt fra bunden, og så er de glade for det klassiske fransk-danske køkken med et strejf af Norden. ”Tallerkenen skal afspejle sæson og dygtigt kokkehåndværk. Og skønt vi rider på en nordisk bølge, skal maden smage af Restaurant Wohlert. Vi serverer med stor fornøjelse både foie gras og trøfler, men også skønne danske fisk og smagfulde danske gårdoste”, understreger Kristian Hansen.

Restaurant Wohlert, Schæffergården, Ermelundsvej 105, 2820 Gentofte. Tlf. 39 77 28 00, www.schaeffergaarden.dk