Restauratør genopliver gamle traditioner på Skovriderkroen

,

Lokal restauratør vil genoplive gamle traditioner på Skovriderkroen 

Der skal pustes nyt liv i Skovriderkroen og mere gang i fredagsfesten, siger Mikkel Glahn, der nu genopliver de historiske fredage på kroen.

Der har været mere stille end vanligt på Skovriderkroen i weekenden efter covid og nedlukningen tog brodden af de lokales muligheder for at gå ud. Nu vil restauratørerne bag Skovriderkroen genoplive de festlige fredagstraditioner og puste lidt mere liv i weekenderne omkring Charlottenlund. Mikkel Glahn håber på, at de kan skabe rammerne for et sted, hvor nærområdet igen kan forenes fredag eftermiddag og aften.

“Skovriderkroen har jo en lang historie helt tilbage fra 1937 og har altid været et sted, der tiltrak folk. I 90’erne blev kroen kendt for sine fester i smukke rammer og selvom vi ikke skal lave en natklub, så kan vi godt lide ideen om at skabe et rum for hygge og mulighed for at sænke skuldrene i fede omgivelser efter en lang uge,” siger Mikkel Glahn, der er partner i MASH.

Helt konkret lokker kroen med musik, østers, champagne og cocktails til lave priser hver fredag – og de starter tidligt, så alle kan være med.

Som at møde gamle venner igen

Allerede ved den første aften i sidste uge kunne Mikkel Glahn mærke, at mange af gæsterne havde savnet et sted, hvor der er plads til at få en gå-hjem drink med kollegaerne eller et dusin østers og gode bobler med en kæresten. For ham er det et klart signal om, at der har manglet et sted at mødes om fredagen, og nu ser han frem til at åbne dørene igen i næste uge.

“Det er vores håb at skabe et sted og en stemning, hvor man kan samles efter arbejde eller før middagen – uden at man skal helt ind til København. Det var bare skønt at møde både velkendte smil og nye ansigter, der nød godt af halv pris på østers, cocktails og bobler,” fortæller Mikkel Glahn.

Med det nye initiativ håber Mikkel Glahn og resten af teamet at bidrage til mere byliv i området og vække Strandvejen til live i vintermørket.

“Derfor arrangerer vi bordene lidt anderledes, så man har mulighed for at sidde tættere på barområdet, hvor der vil være live musik fra DJs. Det gør vi for at skabe den rette barstemning, som man kender fra natklubberne uden at det skal blive for vildt – men med gode cocktails og service, som gæsterne kender det,” siger Mikkel Glahn.

Initiativet kører hver fredag i november til og med fredag den 22. december i på MASH Skovriderkroen, Strandvejen 235, 2920 Charlottenlund.

Faktaboks om initiativet:

Cocktail hour: Hver fredag kl. 17-18. 2 for 1 på alle cocktails og øl i barmenuen.

DJ-lounge: Hver fredag kl. 20.30-00.30. 12 Fin De Clair østers og én flaske champagne 995 kr.