Her shopper jeg helst

Kendte, Liebhaverboligen har talt med, handler helst lokalt, hvor og når det kan det lade sig gøre. Det gælder både tøj, gaver, planter og udstyr til haven samt madvarer. Også hjemmebanens restauranter kan være sikre på besøg

 

FET_Sofia-Osmani

 

Vi har hovedstadens bedste shoppingsted

Sofia Osmani, borgmester, Lyngby-Taarbæk:

”Uanset om det er tøj, boligartikler, gaver eller noget helt fjerde, er der altid en butik med netop det, jeg har brug for her i Lyngby. For Lyngbys centrum er hovedstadens bedste shoppingområde. Kombinationen af Storcentret, Magasin og de øvrige butikker på og omkring hovedgaden gør, at der er noget for enhver smag og mulighed for at shoppe uanset vejret.”

”På en god sommerdag er stemningen i hovedgaden med platantræerne helt sydeuropæisk. I regn og rusk er afstanden mellem butikkerne kort, og i Magasin og Storcentret er der altid tørvejr.
Læg dertil at der de senere år er skudt mange caféer og spisesteder op. Så kan shoppeturen byde på et hvil og lidt at spise og drikke.”

 

FET_ERANNDD_03-copy

 

Mine haveindkøb foregår i Hørsholm

Erann DD, sanger og sangskriver, Vedbæk:

”Jeg elsker at komme hos Luberon i Hørsholm, som har nogle smukke rustikke krukker. Jeg går i det hele taget meget op i haven og dens planter, så Bo Grønt i Hørsholm er også et sted, jeg besøger ofte. Mit seneste yndlingskøb er min morgenkåbe fra Karmameju, som jeg købte ved en tur på Skodsborg Kurhotel. Mit private tøj køber jeg mest i London, hvor jeg har musikstudie.
Scenetøjet derimod får jeg fra den unge Gentofte-designer O Jardorfs onlinebutik
www.ojardorf.com.”

”Når vi i familien skal ud at spise, vælger vi gerne Sticks & Sushi på Rungsted Havn, og så køber jeg jævnligt pizza hos Costa Smeralda i Skovshoved.” 

 

FET_Katrine-Foged-Thomsen

 

Med konditori i Søborg vil jeg støtte det lokale

Katrine Foged Thomsen, konditor og indehaver af fem Grannys House-konditorier. Dommer i ”Den store bagedyst” på DR TV, Søborg:

”Da jeg selv driver forretning i Søborg, er jeg meget opmærksom på at støtte handelslivet her i nærheden. Desuden er jeg ikke så meget til nethandel, da jeg helst vil se, prøve og føle på tøj og ting, før jeg køber. Mad købes lokalt blandt andet i Ostedelikatessen på Søborg Hovedgade. Da jeg har en forretning i Torvehallerne ved Nørreport, tager jeg kød og grønt med hjem derfra.” 

”Mit eget tøj køber jeg ofte hos Karin & Co på Søborg Hovedgade. Skal jeg finde en gave til min mand, bliver det også hos den lokale Tøjekspert herretøjsforretning, som jeg helst vil støtte. Det samme gælder gaver, som enten købes i Søborg eller Lyngby.”