Høj faglig standard og naturlige resultater

Hos Inviocare er kunden i fokus, og en sund og naturlig udstråling vægtes utroligt højt.

inviocare_260916_-6404
Vi har et holistisk syn på kroppen, og det betyder, at vi altid sørger for at kombinere flere behand- linger for at opnå de bedst mulige resultater,” siger Erla Øregaard, klinikchef og sygeplejerske hos 
Inviocare. På klinikken tilbydes hele paletten af behandlinger fra klassiske injektionsbehandlinger med Botox og filler til fedtfrysninger, hårfjerning samt markedets nyeste trend: 
Vitaminindsprøjtninger. ”Det er vigtigt for os både at kunne behandle det ydre og det indre. Med vitaminindsprøjtninger kan vi booste både udseende og immunforsvar.”
Inviocare har den nordiske licens på vitaminindsprøjtninger fra det amerikanske mærke Reviv, som er banebrydende inden for området. Behandlingerne tilbydes som enten en intramuskulær eller intravenøs injektion, da kroppen får et langt større udbytte af vitaminerne når de injiceres.
Farvel til rynker
Den 300 kvadratmeter store klinik i indre by er eksklusivt indrettet hvor formålet er at få kunderne til at slappe af i de hyggelige omgivelser mens de bliver behandlet.
Klinikkens personale har stor erfaring med Botox og Juvedérm fillerbehandlinger. De populære behandlinger udglatter linjer, rynker og giver kunden et friskere og yngre udseende. ”Vi anbefaler vores kunder at de indleder et forløb med en peeling fra den anerkendte amerikanske dermatolog Zein Obagi. En peeling
forbereder huden og styrker hudens barriere, så den efterfølgende injektionsbehandling holder længere,” forklarer Erla Øregaard.
Et naturligt resultat
Inviocare oplærer selv stedets kosmetiske sygeplejersker, så de får det rette DNA, og når personalet skal lære nyt, sker det på de bedste kurser i både ind- og udland.
”Vi går aldrig på kompromis med fagligheden,” fastslår Erla Øregaard, ”Vi har det fagligt dygtigste personale og anvender de ypperste produkter og den nyeste teknologi på markedet.” En høj faglighed handler også om at tilbyde en kvalificeret rådgivning – og ind imellem turde sige nej til at behandle. ”Vi tilstræber helt klart at skabe naturlige resultater, og hvis vi oplever, at en kunde ønsker en behandling, som vi vurderer vil være at overbehandle, så siger vi nej. For kundens skyld, men selvfølgelig også for vores egen, for vi ønsker at værne om vores ry som en klinik, der har fagligheden i fokus og sikrer vores kunder de bedste og smukkeste resultater,” slutter Erla Øregaard.

 

IMG_5647
”Jeg har været utrolig glad for Erlas professionelle tilgang. Hun lyttede til, at jeg ønskede lidt mere fylde i mine læber, men et naturligt resultat. Det er blevet så flot, og jeg er meget tilfreds. Jeg vil give Inviocare min varmeste anbefaling!”
Sarah Boje, kvinde hos Inviocare

www.inviocare.com