GEARET & GREJET – Mandesager er udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic og nuttet brugskunst, sødsuppe-interiør og romantiske loppefund. Gearet og grejet skal ind i boligen … Se mere på mandesager.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Gear_OM-Sound-System_2

 

LÆKKER LYD TIL SOLEN
OM SOUND SYSTEM

Du behøver slet ikke skrue ned for musikken, selvom du rykker udenfor, for den her højtaler holder dig godt kørende til sommer, når vejret er til udendørshygge. Solen og varmen skal jo nok komme. Og så krydrer OM Sound System hyggen med musik fra din mobil via Bluetooth 3.0, som den spreder i 360 grader, så alle kan nyde tonerne, og når mørket falder på, er der endda også indbyggede solceller på toppen til at levere strøm og LED-lys til at sørge for belysning- en. Det er dobbelt op på snedighed. Smid så lige et lækkert design med overflader af beton, cortenstål eller en af regnbuens farver oveni mikset, og så har du en stilet cylinder, der sagtens kan holde til at stå udenfor hele sommeren. Også hvis det hele drukner i regn, men det krydser vi fingre for ikke kommer til at ske.

www.omsoundsystem.com

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Gear_Bartisch-Traktor

 

EN TRAKTOR TIL STUEN
TRAKTOR BORD

En Massey Ferguson er ikke bare skarp ude på marken. Den gør det også glimrende indenfor, hvor du så meget passende kan høste ros for stilen. Og hvis du ikke selv lige har en donor-traktor stående, har tyske Massivum gjort det hårde arbejde for dig, for de har taget fronten fra en oldgammel Massey Ferguson og forvandlet den til et bord på 122 x 88 centimeter og en højde på 110 centimeter, og der er egentlig ikke gjort det store ved udseendet andet end at tilføje et metalstel og en glasbordplade. Hvorfor skulle man da også fucke med sådan en vintage skønhed.

www.massivum.de

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Gear_Urwerk-UR-1001-Titan

 

ET UR TIL HELE ARMEN
URWERK UR-1001 TITAN

Der er sindssyge ure, og så er der ure, der fortjener at blive spærret inde på den lukkede afdeling, fordi de lige har nedslagtet en hel familie med en økse. Urene fra schweiziske Urwerk tilhører den sidste og fuldstændigt absurde kategori. Og deres nyeste værk viser vanviddet meget godt, for UR-1001 Titan er en kæmpe sag på hele 10,6 x 6,2 x 2,3 centimeter, der nærmest fylder en hel arm. Det er stort, og det samme er prisskiltet for uret, så det passer meget godt sammen. 2,7 millioner kroner er alligevel en sjat, men så får du også masser af titanium og fuldt udsyn til et mesterligt urværk, der fortjener at blive vist frem.

www.urwerk.com

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Gear_Poppy-Pour-Over_1

 

DEN SMUKKESTE KOP KAFFE
POPPY POUR-OVER

Kaffen har aldrig set flottere ud. Eller det har den måske nok, for den er stadig sort og flydende. Til gengæld er brygningen et stykke moderne kunst.

Poppy Pour-Over har nemlig plads til lidt over et halvt kilo friske bønner, som den kværner og kører gennem det specielle filter med kogende vand fra beholderen på 1,5 liter, så resultatet er hamrende frisk kaffe direkte i den stilede glaskaraffel. Kaffen bliver altså ikke meget mere frisk. Og du kan desuden styre vandtemperatur, hvor meget bønnerne skal kværnes og hvor lang tid brygningen skal tage fra din smartphone via den medfølgende app. Hey, når du er så dedikeret til den perfekte kop kaffe, er det jo bare med at gå all in, og designet er heller ikke helt tosset at have stående derhjemme.

www.poppyhome.com

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Gear_SCG003

 

KONGEN AF NÜRBURGRING
SCUDERIA CAMERON GLICKENHAUS SCG 003

Det er slet ikke sikkert, du har hørt om den her superbil før, men Scuderia Cameron Glickenhaus SCG 003 er den nye konge af Nürburgring med en omgangstid på 6 minutter og 42 sekunder på Nordsløjfen, hvilket er 6 sekunder hurtigere end den tidligeres indehaver Radical SR8 LM og hele 15 sekunder hurtigere end rekorden for gadebiler, der blev sat ef en Porsche 918 Spyder. Og den her er faktisk godkendt til gadebrug. Flot og hurtig. Ikke dumt.

www.scg003project.com

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Gear_DJI-Phantom-3_1

 

SKARPE SKUD FRA SKYEN
DJI PHANTOM 3

Hvis du vil tage dine videoer til nye højder, er gutterne hos DJI klar med det helt rette udstyr. DJI Phantom 3 findes i to versioner, hvor den billige Advanced-model må nøjes med et 1080p-kamera og den dyrere Professional er topliret med 4K til at give nogle ret sindssyge skud fra højderne, så du er sikker på at få det hele med. Så er spørgsmålet selvfølgelig, om du har brug for de ekstra pixels. Begge droner er dog udstyret med 3-akset gimbal og kamerastabilisator til at holde rysteriet nede på et minimum, og du kan styre løjerne og få direkte video fra luften på din smartphone, eller du kan vælge at sætte quadcopteren på auto og læne dig tilbage. Hvis du altså stoler nok på teknikken.

www.dji.com

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Gear_Suntory-Whisky-3D-Rocks

 

ISSKULPTUR TIL SJUSSEN
SUNTORY WHISKY 3D ROCKS

Hvis du foretrækker is i din whisky, kan du vel lige så godt gøre noget ud af det, og det må man virkelige sige om de her vilde isskulpturer til glasset. De er sygt gennemførte. Og du kan faktisk lave dem selv, hvis du altså har en CNC-maskine, for det er lige præcis sådan, det japanske bryggeri Suntory er gået til værks med kreationerne. Men lige meget hvad du gør, er der ikke nogen vej udenom, at det er is, og når du fyrer sådan noget i en drink, vil det i sidste ende smelte.

www.3drocks.jp

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Gear_Tentsile-Trillium-Hammock_1

 

MEGA HÆNGEKØJE
TENTSILE TRILLIUM HAMMOCK

Det bliver ikke meget mere afslappende end at ligge i en hængekøje, og med den her er der plads til tre personer på langs på samme tid. Det er ret genialt. Men Tentsile Trillium Hammock er faktisk ikke bare beregnet til en hurtig morfar, for hængekøjen er også et telt med en vandtæt overdel, og som du kan se på billederne ovenover, kan du snildt stable flere af dem ovenpå hinanden, så du får et hængekøje-højhus midt ude i skoven, baghaven eller egentlig hvor som helst, hvis der bare er noget fast at fortøjre den til. Det er smart, og det hele vejer kun 6 kilo og er lige til at pakke sammen og smide over skulderen, når du vil en tur ud i det fri.

 www.tentsile.com

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Gear_Pizza-Box-Oven_1

 

PIZZAMASKINEN
PIZZA BOX OVEN

Det skal virkelig stå slemt til, hvis der ikke er plads til lidt pizza i maven, og med den her ovn, har du altid et friskt slice indenfor rækkevidde. At den så også ligner en pizzaæske er jo bare ekstra topping på fornøjelsen. Pizza Box Oven fylder 43 x 34 x 12 centimeter, og den klarer pizzaer med en diameter på op til 30 centimeter, som får en perfekt og jævnt fordelt sprødhed takket være den roterende stenplade. Så er du jo sikker på, at der ikke er forskel på de enkelte slices. Det er sådan et madlavningsapparat, der gør tilværelsen al dente, og når den nu ikke fylder mere, er det jo oplagt at have ovnen på skrivebordet eller på værkstedet. Så kan du arbejde og snacke på samme tid.

www.amazon.com

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Gear_Trefecta-DRT_1

 

RØVRAKETTEN
TREFECTA DRT

Man kan selvfølgelig diskutere, om der i virkeligheden stadig er tale om en cykel, når du kan komme frem i verden med knap 70 km/t helt uden at trampe i pedalerne. Så er det vel teknisk set en motorcykel. Men sådan en slags fornuft blæser Trefecta fuldstændigt på, og det er egentlig fint nok, for deres ebike er bare blæret. Trefecta DRT har et 20 tommer stel af aluminium, 26 tommer hjul af kulfiber med grove Schwalbe dæk og en indbygget computer med skærm på styret til at informere dig om detaljer som distance og batteristatus. Men det er nok også en god idé at investere i en ordentlig lås til den her jernhest. Ellers bliver det en kort fornøjelse.

www.trefectamobility.com