Kalorielette påskeæg

,

FET_Liebhaverboligen_Sundhedsværkstedet_Påskeæg_Opskrift

Påsketid er familietid, tiden hvor vi samles til sociale arrangementer og tiden hvor vi indtager lækre påskefrokoster med lam, påskeæg og andre lækkerier.

Der kan nemt ryge mange kalorier på kontoen, det er sikkert.

Her kommer til forslag til hvordan du kan gøre dine påskeæg lidt mere lødig og kalorielette, men pas på, de smager af mere og det du sparer i indhold skal jo ikke hentes i mængde vel.

 

Du skal bruge:

300 gram mandelmel
2 spsk. SukrinMelis
1 pisket æggehvide1 tsk. mandelessens
1 plade chokolade til overtræk
Pulver fra passionsfrugt

Marcipanopskriften er lånt fra www.madbanditten.dk

 

Sådan gør du:

Du pisker æggehviden helt hvid og fast. Derefter tilsætter du mandelmel og sukrin. Ælt dejen sammen med hænderne til den bliver som en marcipan. Sæt marcipan i køleskab 1 times tid. Form marcipanen til små æg.

Smelt chokoladen over vandbad og hæld det over marcipanen. Drys tilsidst med frugtpulveret. De er klar til at spise når chokoladen er stivnet. God påske.

 
………………………………………………………………………………………………………………………….
 
Camilla Grønnegaard Christoffersen, Liebhaverboligens sundhedsekspert, cand.merc HRM, bachelor i psykologi, ernæringsrådgiver, certificeret Raw Chef, fitness instruktør, mindfullness instruktør og life coach.
 
Har siden 2009 drevet Sundhedsværkstedet og HR virksomheden camillachristoffersen.dk – begge med det formål at hjælpe mennesker til udvikling for der igennem at skabe positive forandringer. Eksempler på forandringer kan være ønsket om en bedre trivsel, mere glæde, finde sine styrker, bruge sine kompetencer på nye måder, bedre sundhed eller måske en forbedret kondition.
Se mere på: www.sundhedsvaerkstedet.com
………………………………………………………………………………………………………………………….