eksklusiv forvandling

Liebhaverboligen har i samarbejde med Karin Winther, Frisør Kisum, 2EYES og Lynggaard udvalgt den heldige læser til den første ”forvandling”. Det blev Britta Olsen fra Gentofte. Hun er 50 år og beskriver sig selv som en klassisk type, der holder sig i form ved 2 gange træning om ugen.

 

eks

Britta arbejder som eventkoordinator hos DONG energy. Har dagligt meget arbejde eksternt – og vil gerne forsøge at holde sig “lidt ungdommelig” over for kunder og forretningsforbindelser. Britta blev en tidlig fredag morgen sat stævne med Karin Winther, Lynggaard Smykker, 2EYES og Frisør Kisum. De vurderede hurtigt Britta til at være en voksen, skøn og sej type, med attitude og vælger derfor at style hende med kant!

eks1

Før … 

eks2

Løft og mere spil

Dagens forvandling starter med en latté hos frisør Kisum. Helle byder velkommen, menuen står på lækkert nyt hår samt en let makeup på øjne og læber. Trenden lige nu er kortere hår. Britta trænger til lidt ekstra fylde i håret, mere løft og mere spil. For at opnå et godt løft i håret klippes det i blødere linjer og ind i nakken, dette giver også flere muligheder at style håret på bagefter. Striber i håret er et must-have, når de grå hår indfinder sig. I Brittas tilfælde vælger Frisør Kisum mørkere nuancer.

eks3

Et nyt look

Hos Karin Winther iklædes Britta i sæsonens nye trends; Bomber jakke, her en fra 3.1 Philip Lim med smukt broderi, hertil læderbukser fra Utzon. Sættet kan bruges til både job og aften. I dette sæt får Britta en mere sporty og rå stil, et helt nyt look.

eks4

Sort og sterling

Hos 2EYES bliver Britta i første omgang modtaget af optikeren. Britta får lavet en måling i autorefraktoren og får målt trykket i øjet. Alt ser fint ud og vi laver en proffessionel synsundersøgelse af Brittas øjne. Brittas læsebriller er for svage og 2EYES´ stylist vælger et par sorte briller fra 2EYES´egen stelkollektion, der passer til Brittas ansigt, personlighed og de nye striber i håret. Til aftenbrug vælger 2EYES et stel ChromeHearts, hvor de smukke detaljer på stængerne er lavet af sterling sølv.

eks6

Hver dag er en fest

Vi besøger Lynggaard, hvor Britta forkæles med de smukkeste smykker. Hverdagssættet pifter Lynggard op med siltaarmbån i orange og vinrød, der understreger farverne i jakken. Til hyggesættets grå nuancer og grove tekstil, vælger Lynggaard store sølvsmykker fra Georg Jensens moonlight Grape serie. De brune farver i leopardbukserne inspirerer Lynggaard til at vælge guldsmykker til aftensættet. Britta pyntes med de mest eksklusive øreringe og en ring fyldt med brillianter. Hele sættet er fra Ole Lynggards 50-års jubilæums serie SNAKE.