Var det noget med din egen vingård?

Hvis du drømmer om at eje din egen vingård og lave din egen vin, så er chancen her nu – og endda kun små 20 km fra hovedstaden. Her får du virkelig liebhaveri, luksus, kvalitet og de mest fine naturoplevelser, som man ellers kun kan drømme om. På Hvedehavevej i Hørsholm, hvor gården ligger, er både plads til hele familien, mulighed for erhverv samt heste og biler.

Når morgendisen kommer og langsomt indsvøber den store vinmark tilhørende ejendommen på Hvedehavevej 5, kan man ane kronvildtets store gevir trone op i det fjerne. På grunden og i den bagvedliggende statsskov går der kronvildt og råvildt fredeligt rundt og nyder den sublime natur, hvor der udfylder sig et varieret dyreliv, hvor man både kan opleve isfugle, nattergale og havørne på grunden.

Denne fine ejendom er placeret blot tre kilometer fra Hørsholm Midtpunkt og Øresund samt fem kilometer fra Rungsted Havn, hvilket må siges at være centralt. På grunden er det muligt at have egne heste. Ejendommen støder op til statsskov, hvor der er direkte udgang til smukke ridestier, hvor hest og rytter kan udfolde sig. Samtidig er der tilladelse til erhverv.

Den private vinmark har omtrent 2.000 vinstokke, der er i alderen 4-10 år. Marken er perfekt beliggende på en sydvendt skrånende bakke, som giver de oplagte forhold for en vinmark. Forenden er der en sø, der genspejler lyset op mod marken. Til vinmarken er eget vineri, der har en produktion på 1.000 liter om året. Her produceres både rød, hvid og rosé, der alle har det tilfælles, at de har en meget delikat smag.

Det er oplagt at nyde et glas af sin egen producerede vin på den 150 kvm nyanlagt terrasse af hårdt træ, hvor der er direkte udgang fra både stue og køkken. Selvom naturen, skoven, vinmarkerne og dyrelivet er nok til at lade sig forelske, så er selve huset fuldstændig exceptionelt og uden sammenligning.

Ejendommen er nyrenoveret. Nyligst er køkken, gæstetoilet og forældrebad blevet renoveret, og ingen af dem er endnu blevet brugt, man vil derfor som køber være de første, der tager hul på blandt andet det smagfulde Unoform køkken i røget eg. Køkkenet er med Quooker, Duravit vaske og  hårde hvidevarer i den dyrere ende af skalen, herunder Bora kogearrangement med indbygget emfang, Teppanyake kogeplade og Dryage kødmodningsskab.

Gulvene på førstesalen er af Pitchpinetræ, som stammer fra Heidelberg Eddikes oplagringstønder og kar. Tønderne har været en del af Danmarks historien i 150 år og inden da været placeret i Nordamerika og nu, mange år efter, blevet brugt som materialer i huset. Et lille stykke af den fælles danske historie er nu en del af ejendommen. Udover at det er en fin fortælling, så er kvaliteten af træet fabelagtig, da det er et solidt materiale med et smukt æstetisk udtryk. Resten af gulvene og trapperne i ejendommen er produceret af Oregonpinetræ.

Ejendommen er bestemt et besøg værd. Den er utrolig smuk, og det er næsten umuligt ikke at blive fuldstændig betaget af stedet, når man først sætter sine fødder på grunden. Der er landbrugspligt på ejendommen.

Ejendommen er til salg for små 30 millioner kroner – klik her for at se mere.