Få vidt forskellige ferieoplevelser med bolig fem steder i Europa

Konceptet er enkelt – og måske netop derfor så stor en succes. MyHomes samler 29 ejere i forening, der alle drømmer om muligheden for at holde ferie i egen bolig fem forskellige steder i Europa.
Med udgangspunkt i kriterier som størrelse og beliggenhed håndplukker MyHomes fem boliger og forvandler dem til luksushjem. Herefter står MyHomes for drift og vedligehold, så familierne blot kan koncentrere sig om at holde ferie.

”Vi sammensætter puljen af boliger, så man oplever noget forskelligt, fx sol, ski, kultur og natur,” forklarer stifter og adm. direktør Finn Christensen.

Som noget nyt har MyHomes valgt at inkludere både Marbella og Mallorca i samme pulje.

”Selvom begge ligger i Spanien, byder de på noget meget forskelligt. Marbella har det stabile klima om vinteren og er populært til fx golf, mens Mallorca er eftertragtet bl.a. på grund af den skønne natur. Mange ønsker begge dele, og vi lytter hele tiden til, hvad der efterspørges.”

Vælg størrelse og investering

Boligerne er inddelt i fire puljetyper, som varierer i forhold til størrelse, ligesom der er mulighed for at få sommerhus i Danmark som en del af pakken. En af de seneste puljer er Premium, som byder på større boliger og derfor også en større investering. 

”Vi har netop har etableret den fjerde Premium-forening, som er nr. 14 i rækken af foreninger, der samlet tæller over 300 ejere,” fortsætter Finn Christensen.

”Mange ser værdien i at kunne vende tilbage til et sted, hvor de føler sig hjemme, og samtidig få vidt forskellige ferieoplevelser. Men det vigtigste er nok, at man kan holde ferie, når man har ferie.”

Føles som et hjem

Uanset typen af forening, kan man være helt sikker på, at alle boliger ligger i meget attraktive områder, og at de alle lever op til MyHomes’ høje krav til kvalitet, komfort og luksus.

Boligerne er gennemrenoveret og indrettet på en måde, så ejerne har følelsen af at komme hjem, når de rejser ud, mens de samtidig mærker autenticiteten i den lokale kultur

”Det skal først og fremmest føles som et hjem med fokus på kvalitet og funktionalitet. Netop vores måde at renovere og indrette på er to af de ting, der altid fremhæves, når kunderne skal sætte ord på, hvorfor de vælger MyHomes,” slutter Finn Christensen.

FAKTABOKS

MyHomes-foreninger åbne for tegning:

Comfort (NYHED):

Vi har en åben Comfort pulje i øjeblikket. Prisen er 1.450.000 kr. med følgende lokationer: Côte d’Azur, Barcelona, Hornbæk, Piemonte, Mallorca. 

Comfort+:      

Piemonte, Villefranche, Megève, Mallorca, Hornbæk

Pris: kr. 1.350.000 (hund må medbringes)

Premium: 

Piemonte, Côte d’Azur, Megève, Marbella, Mallorca

Pris: kr. 2.200.000 (8-10 sovepladser)

Quantus:

Vi har en åben Quantus pulje i øjeblikket, som koster 4.750.000 kr. med følgende lokationer: Piemonte, Provence, Mallorca og Megève.

”Vi er blevet positivt overrasket og har fået meget mere, end vi turde håbe på. Typisk har det været sådan, at en bestemt uge er vores første prioritet, og en anden er prioritet to, og hvis vi ikke får dem, så bytter vi rundt på dem. Og de gange, hvor vi ikke får vores første prioritet, så får vi vores anden prioritet, og så får vi første prioriteten næste gang.”

Malene Axlev, Vedbæk, Ejer i MH02 Premium

Få mere information på myhomes.dk