Efterårsstemning og plads til leg

I efteråret er det skønt at hygge inden døre, særligt på dage med riv-rav-rusk vejr. Skab flotte rammer på børneværelset med møbler og legesager, der kalder på fantasi og kreativitet. Lad dig inspirere af årstidens gyldne farver og skovens små dyr. Familiens yngste vil elske møbler skabt i børnehøjde med øje for finurligt design og funktion. Hemmelige huler, nysgerrige ræveunger og en godmodig elefant er med til at gøre rummet til noget helt særligt.

En varm ven

Et plusset tøjdyr med blød pels og snude er altid skøn at lege og putte med. Cozy Warmer bamserne er ekstra hyggelige, da de kan tåle at blive varmet op i mikroovnen. Maverne er fyldt med hirsefrø og tørret lavendel, hvilket gør dem ekstra rare på kølige dage, ved sygdom eller når der ”bare” er brug for en god, lun ven. Varmepuderne kommer i flere design, herunder en virkelig kær hundehvalp, kanin eller pingvin. Alle pynter de fint på værelset og gør selv de mest regnfulde efterårsdage til noget helt særligt. www.sanse-liv.dk.

Elefanten i rummet

Skab de bedste rammer på børneværelset for hyggelige stunder og kreativ leg med møbler, der er særligt skabt til familiens yngste. Denne fine børnestol fra EO er supersød og elegant på samme tid. Stolen er designet af Marc Venot og formet som et elefanthoved med snablen som det tredje ben. På det enkle tilhørende bord er der plads til malebøger, perler eller andre små oplevelser, børnene kan fordybe sig i for en stund. www.eo.dkTag med på telttur

Alle har brug for deres eget lille rum her i verden – både børn og voksne. Som barn kan et telt være et godt sted at gemme sig væk, og tage legen med ind. En rejse ind i teltet giver ro og plads til at skabe sin egen lille verden, alene eller sammen med venner og familie. Måske her også er plads til et lille te-selskab på en regnfuld efterårsdag? Legeteltet fra Ooh Noo har en god størrelse, hvor det passer ind mindre steder og ikke optager al pladsen på børneværelset. Stoffet er lavet i en kombination af bomuld og polyester, mens skelettet er lavet i træ. www.loneslegetoj.dk

Naturens ro

Gyldne orange toner og flotte jordfarver gør efteråret på børneværelset stemningsfuldt og rart. Tapetet Forest Friends Mural fra Boråstapeters Newbie kollektion inviterer skovens små venner indenfor til leg. Små egern, kaniner og en nysgerrig ræv er dyr, som de fleste børn kender og måske endda har mødt i den danske natur. Det fantasifulde tapet ser flot ud sammen med enkle små møbler i naturmaterialer som bambus og træ. www.by-bach.com

På toppen af regnbuen

Møbler med mange funktioner er perfekte til indretning af børnenes værelser. Regnbuen i kork er dekorativ med sit søde design, men også funktionel, da den kan fungere som en lille skammel til barnet, når det skal sidde. Mon ikke også det er sjovt at sætte små legetøjsfigurer op på regnbuen og undgå at de falder af den buede side? Brug også skamlen til at træne balancen eller lave sjove baner, der udfordrer hele familiens motorik. Regnbue-serien fra OYOY byder desuden på tæpper til både gulv og væg i varme rolige farver.