Bolignyheder

Efteråret står for døren, og det er tid til at gøre hjemmet klar til mange skønne timer indendørs. Hjemmet danner ramme om utallige aktiviteter i de kolde vintermåneder, så det er vigtigt at skabe den perfekte ro og balance i indretningen – enten med lækre materialer, hyggelig belysning eller det møbel, du har kigget på gennem længere tid.

En fryd for øjet

Når vi bruger meget tid indenfor, er det vigtigt, at øjet har noget roligt og inspirerende at kigge på. Den fine plakat ’Figure Shape no.10 Red Bordeaux’ fra Rune Elmegaard Studio er den perfekte tilføjelse til væggen med det afdæmpede, men modige farvevalg – et godt modspil til en hvid væg, der mangler farve.

Pris: fra 285-1.695 kr.

www.runeelmegaardstudio.com

Mundblæst glas

Den nye lampe ’Barocco’ fra Nordic Tales er perfekt til at skabe et diffust og hyggeligt lys i hjemmet. Det smukke design er unikt for hver lampe, da de er mundblæst, og lampen fremstår nærmest som frosset i tiden. Hæng flere sammen over spisebordet for et skulpturelt udseende eller alene ved siden af sengen for et rent udtryk.

Pris: 1.200 DKK

www.nordic-tales.com

Skulpturel spisebordsstol

Spisebordet bliver ofte samlingspunktet for hyggelige sammenkomster, når mørket begynder at falde på. ’Circle Dining Chair’ fra Overgaard & Dyrman er et smukt eksempel på en spisebordsstol, der fanger øjet, og som man sidder fantastisk i – perfekt til de lange aftener rundt om spisebordet
med stearinlys og god mad.

Pris: 34.000 kr.

www.oandd.dk

Let opbevaring

Det fine konsolbord ’Répo’ fra Roon & Rahn er det perfekte møbel til entréen. Med det lette udtryk og design kan det nemt flyttes rundt efter behov og fylder meget lidt – specielt godt  til den mindre entré eller gang. Nederst er der plads til sko og støvler, mens de to hylder kan bruges til opbevaring af hverdagens småting og udstilling af smukke genstande. Pris: 2.499 kr.

www.roonrahn.com

Et strejf af jul

Reflections Copenhagen har skabt årets julestage i smuk krystal: ’Texas Christ-mas 2020’. Den limited edition-stage giver en eksklusiv og varm stemning til hjemmet og fungerer samtidig som et dragende element med sine smukke, diamantlignende former. Stagen er perfekt til årets juleborde, men kan også bruges resten af året.

Pris: 1.000 kr.

www.reflections-copenhagen.dk

Fleksibelt design

Den fine kommode ‘Luna’ fra Leander er god til at skabe ro og masser af opbevaring på børneværelset. Det smukke træ bringer varmen indenfor og giver et rent udtryk. Med den aftagelige puslebordstop kan kommoden bruges i mange år frem – både på børneværelset og i resten af hjemmet.

Pris: 4.999 kr. (uden puslebordstop)

www.leander.com

Industriel belysning

Den rå, men smukke lampe ’In the Tube 360°’ fra DCW éditions er den perfekte tilføjelse hen over spisebordet eller i køkkenet. Det industrielle udtryk skaber en god kontrast til den bløde, nordiske stil og giver samtidig et smukt, varmt lys – perfekt til de mørke vintermåneder.

Pris: 6.450 kr.

www.dcw-editions.fr/en

Essentiel genopladning

Når solen er mindre fremme i de mørke måneder, har vi brug for al den energi, vi kan få. Derfor er vores seng også det mest essentielle møbel i hele hjemmet. Giv dig selv den perfekte nattesøvn med en seng fra Viking Beds of Sweden, der giver den ypperste komfort, og som er produceret med fokus på gode råvarer og minimalt udslip af CO2.

Pris: 35.995 kr.

www.vikingbeds.se