Dahl Wulf Ejendomme går nu også snedkervejen

Artikel af: Lars Graabek - Jun 04 2020 kl: 14:34

DAHL_WULF_HUS131625-1

DAHL_WULF_HUS131632

DAHL_WULF_HUS131647

Vi er vilde med håndlavede snedkerløsninger i boligen. Det gælder i entréen, stuen, værelset, badeværelset eller husets hjerte, køkkenet. Det er årsagen til, at Dahl Wulf Ejendomme har lavet deres egen snedkerlinje, som de kalder Dahl Wulf Home.

Byens Fliser & Sanitet henter deres keramiske fliser, klinker og natursten, som granit, marmor og skifer, hjem fra førende leverandører.

”Køberne efterspørger løsninger, der matcher specifikt deres hjem, deres rum og behov. Folk elsker, når det er snedkergjort og skræddersyet. Der er også kommet en anden holdning til køkkener. Folk vil ikke kun have designer-køkkener af kendte navne, men går efter den unikke løsning, hvor kvalitet, design og funktionalitet er lige i øjet. Og her er det attraktivt at kunne bygge sit helt eget unikke snedker-køkken i et prisleje, der er til at komme i nærheden af,” siger Benedikte Dahl Wulf, som er projektleder og indretningskonsulent i familievirksomheden Dahl Wulf Ejendomme, som har specialiseret sig i at sælge færdige hjem på hele Nordkysten fra Hellerup til Helsingør.

De skaber blandt andet deres unikke køkkenløsninger på snedkeriet i Allerød til rigtig gode priser, ifølge Benedikte Dahl Wulf. ”Vi masseproducerer ikke, men skræddersyr og snedkerproducerer i stedet fantastiske køkkener til skarpe priser. Køkkener bliver i princippet lavet lige, som kunden ønsker det, da vi er gode til den personlige og direkte dialog. Vores designede og skræddersyede køkkener omfatter både den fingertappede egetræsløsning og den glat malede overflade med et godt køkkengreb. Vi kan fintune løsningen med en masse forskellige farver, og vi har stort set ingen begrænsninger på vores køkkener.”

 

DAHL_WULF_HUS131615
Frugtbart samarbejde med Byens Fliser & Sanitet
Dahl Wulf Home samarbejder meget med Byens Fliser & Sanitet fra Hellerup omkring deres huse og deres køkkenløsninger. ”De kan lave noget, der er unikt, og som fungerer perfekt sammen med vores snedkerløsninger. Det er ikke standardløsninger, de leverer, men særlige og flotte løsninger, der også rent funktionelt er optimale,” fremhæver Benedikte Dahl Wulf.
Byens Fliser & Sanitet henter deres keramiske fliser, klinker og natursten, som granit, marmor og skifer, hjem fra førende leverandører fra hovedsageligt Italien, men også fra Tyskland og Spanien. Den familiedrevne virksomhed har mere end 35 års erfaring fra branchen og forhandler også vvs, badmøbler og tilbehør fra nogle af de største leverandører.

Specialister
i
keramiske
fliser
Hellerupvirksomheden er blandt andet eksperter i keramiske fliser, der de senere år er blevet særdeles populære i boligen som eksempelvis bordplader i køkkenet.
”Keramiske fliser er noget, vi bruger meget,” fortæller Benedikte Dahl Wulf. ”De ligner marmor og de andre flotte natursten, da man i dag er blevet så dygtige til at lave keramiske fliser. De er meget holdbare og modstandsdygtige over for i princippet alt. Man kan trygt spilde rødbedesaft eller ketchup på deres lukkede overflader. Samtidig er keramiske fliser langt billigere end natursten. De keramiske fliser fra Byens Fliser & Sanitet har et meget højt niveau og spiller fortryllende sammen med vores snedkerkøkkener,” konstaterer Dahl Wulf Homes indretningskonsulent.

Glade
for
specialløsninger
At Dahl Wulf også er gået snedkervejen, skyldes ganske enkelt, at mange kunder var glade for deres færdige specialløsninger, når de byggede og renoverede huse. ”Mange bad os om ekstra løsninger, og vi begyndte derfor at fremstille snedkererede produkter fra vores snedkeri i Allerød. De særlige snedkerløsninger er blevet så populære, at vi som en selvstændig forretning sælger vores mest populære løsninger til andre husejere,” fortæller Benedikte Dahl Wulf.

www.dahlwulfhome.dk