Otte smukke badekar

Til trods for at kalenderen siger forår, kan der stadig være kolde dage, hvor et langt og varmt bad er helt uundværligt, og hvad er så bedre end at ligge i et badekar og slappe fuldstændig af? Her kan du lade dig inspirere af otte smukke badekar, som med sikkerhed vil skabe en luksuriøs stemning på dit badeværelse. Karrene findes i alle størrelser, farver og udformninger.

 

FET_Badekar_Billede-1---Strømberg-Back-to-wall

 

Arden Back to wall fra Strømberg

Ardens ovale form er inspireret af ægget. Det klare og rene design, kontrasterer elegance med de harmoniske og blødt afrundede former. De ultra-tynde sider betyder, at du får maksimalt ud af badeområdet. Badekaret har en unik holdbarhed, og den varme silkebløde overflade giver en vidunderlig form for luksus til badeværelset. Armaturet i karkanten, med vandpåfyldning via overløbet, gør karret helt unikt og er et tilvalg, hvis man som kunder ønsker det.

Vejl. udsalgspris: 24.750 kr.

 

FET_Badekar_Billede-2---Gabbiano-Bad-&-Stil

 

Gabbiano fra Bad & Stil

Dette badekar er stilrent design udført som en smuk skulptur formgivet til at stå frit. Gabbiano er en del af badekarserien skabt af Staustrup + Jensen i samarbejde med møbelfabrikken Pulcher. Badekarret har rødder i danske designtraditioner og er en nyfortolkning af det klassiske badekar. Der er tydeligt fokus på det enkle udtryk med velovervejede detaljer og indvendig ergonomi, der tilfører det ellers skarpe look en klædelig blødhed. Inspirationen til karret er udført i massiv kvalitet, støbt i 100% ren Solidtec, et originalt solid surface materiale, som har en lækker mat finish. Solidtec er et solid surface produkt; det er hårdt, solidt, rengøringsvenligt og næsten vedligeholdelsesfrit, det tåler rengøring, skurepulver og afkalkning.

Vejl. udsalgspris: 55.900 kr.

 

FET_Badekar_Billede-6---Finion-Villorory-&-Boch

 

Finion fra Villoroy & Boch

Finion fristående badekar er nyeste skud på stammen af eksklusive produkter udført i de bedste materialer og med et elegant og fuldkomment sømløs design. Der er mulighed for at tilkøbe designkant i guld og emotionslys (led) under karret for den ultimative spa-følelse og stemning i badeværelset. Fås også i tre forskellige farver for et mere dristigt statement til badet. Over- og afløb er fuldkommen integreret i badekarret for et smukt og gennemført produkt i luksusklasse.

Vejl. udsalgspris: fra 17.880 kr.

Colour-on.deand version (farve på ydersiden)
fra 43.000 kr.

 

FET_Badekar_Billede-7---Theano-Villeroy-&-Bock

 

Theano fra Villeroy & Boch

Et moderne, legesygt design er kendetegnet for Villeroy & Boch’s nye Theano badekar. Det fristående kar i det unikke og patenterede materiale Quaryl imponerer med sit afrundende design og valgfrie farver på ydersiden.

Vejl. udsalgspris:
Hvid model fra 27.245 kr. 

Colour-on-demand version (farve på ydersiden)
fra 32.043 kr.

 

FET_Badekar_Billede-3---Boheme-XL-170-Bad-&-Stil

 

Boheme XL 170 fra Bad & Stil

Boheme 170 Matt Black er et stilrent design- og luksusbadekar udført i eksklusive materialer, designet af Henry Pulcher til det eksklusive badeværelse anno 2020. Et stilrent, tidløst og klassisk design, inspireret af ægget og udført i massiv støbt Solidtec. Det fritstående halve æg fremstår stilrent og skulpturelt i et design, som passer ind i ethvert moderne badeværelse. Badekarret findes både i hvid og som på billedet med madsort udvendig lakering.

Vejl. udsalgspris: 46.500 kr.

 

FET_Badekar_Billede-8---SQ1-Copenhagen-Bath

 

SQ1 fra Copenhagen Bath

Copenhagen Bath har i samarbejde med Studio Mikal Harrsen udviklet en række design til serien Scandinavian Suites med geometri, minimalisme og funktion i fokus. Ved udformningen af SQ1 badekar-serien er der desuden lagt stor vægt på ergonomi og velvære. Mikal Harrsen har desuden designet en passende skammel med opbevaringsrum under sædet. SQ1-serien er fremstillet i mathvid Acovi komposit, som har en silkeblød overflade. Da Acovi komposit er komplet porefri, er det nemt at vedligeholde og rengøre. Man kan bruge de fleste almindelige rengøringsmidler.

Vejl. udsalgspris: 29.999 kr.

 

FET_Badekar_Nouveay2

FET_Badekar_Falper_Scoop_Badekar_NY