Smart gear til haven

Foråret er atter vendt retur, og for mange betyder det tid ude og i haven. Trænger du til lidt nyt, så læs med her, hvor du kan få inspiration til alt fra et smart havebord med indbygget tørrestativ til en stilfuld haveslange, der kan pynte i haven.

 

FET_Havegear_LED-fakkel

 

Udendørs LED fakkel med musik

New The Flame Music er en ny og flot udgave af Halo Design The Flame Music bordlampe. Denne nye model er en udendørs fakkel, der giver en hyggelig belysning. Lampen kombinerer udendørsbelysning med musikhøjtaler og er udviklet til at give behagelig belysning og samtidig spille musik. Der er indbygget Bluetooth, og et fuldt opladt batteri kan give musik i otte timer. Lampen er med genopladelig LED lavet i orange og gule nuancer, så der skabes et indtryk af ild i en olielampe.
Vejl. udsalgspris. 699 kr.

 

FET_Havegear_Dry-under_miljø_2

FET_Havegear_dryunder_2

 

Praktisk havebord til små altaner 

DryUnder er et pladsbesparende altanbord med indbygget tørrestativ. Bordet er tiltænkt byens mange små altaner, som ofte ikke har plads til både tørrestativ og bord. Bordpladen har taplukning og kan løftes op og fastgøres for enden, så tørrefunktionen kommer til syne. Det er muligt selv at skifte tørresnoren, hvis den slides, eller hvis en anden farve ønskes. Bordet fås i enten teak- eller akacietræ, har en højde på 75 cm. og måler 106×60 cm.

Vejl. udsalgspris: 2.894 kr.

 

FET_Havegear_Gardenas-Sileno2

 

Robotplæneklipper med tilhørende app

Med Gardenas Sileno Life kan du sikre en flot klippet græsplæne, mens du nyder en kop kaffe. Robotten laver ikke striber på græsplænen og er velegnet til et plæneareal på op til 1.250 km2, og kan klare hældninger på op til 30%. Sileno kan køre i al slags vejr og er meget støjsvag. Under opsætningen guider en programmeringsassistent dig gennem menuerne og beregner selv klippeskemaet. Klippetiderne kan programmeres via en app på din smartphone.

Vejl. udsalgspris: 14.496 kr.

 

FET_Havegear_5712xx_Gas_grill_Steel_Outdoor

 

FET_Havegear_5712XX_Eva_Solo_Stainless_steel_gas_grill

 

Gasgrill i flot design

Eva Solo gasgrill er specielt udviklet til grillfolket, der sætter pris på unikt design og god kvalitet. Grillen er udstyret med tre individuelt regulerbare brændere, som sikrer en jævn varmfordeling, så det er nemt at variere temperaturen, og dermed sikre optimal tilberedning af kød, fisk og grøntsager. Til gasgrillen hører et stegelåg, der giver mulighed for at skabe varmluftseffekt i grillen. Stegelåget har indbygget termometer, og grillen kan nå en maksimaltemperatur på mellem 330 og 360 grader. Hvis grillen ikke er i brug, kan det tilhørende flade låg lægges på, og dermed har man i stedet et afsætningsbord.

Vejl. udsalgspris: 11.995 kr.

 

FET_Havegear_b87770a5-2e71-491d-a1de-4f7f6f672e35-1

 

Stilfuld haveslange 

Linda Brattlöf har designet denne flotte haveslange fra Garden Glory. Haveslagen har en længde på 20 meter og er fleksibel. Slangen har UV-beskyttelse, så den kan bruges i al slags vejr uden at blive slidt. Den er fri for bly og cadmium, hvilket betyder, at man kan drikke vandet direkte fra slangen. Den findes i flere forskellige farver, og der er mulighed for at tilkøbe dyser i flere forskellige farver og mønstre.

Vejl. udsalgspris: 736 kr.