Trends du ikke troede du skulle se i køkkenet

Der er kommet mange nye trends i forhold til køkkenet, der efterhånden er meget mere en blot et rum til madlavning. Men nogle af disse trends havde du måske ikke troet, du skulle se i dit køkken.

 

FET_Køkkentrends_Sofa_i_køkkenet

 

Sofa i køkkenet

Køkkenet er blevet meget mere end blot en arbejdsplads, hvor maden laves. Det åbne køkken-alrum og samtalekøkkenet har nedbrudt det praktiske rum til madlavning, som i stedet er et opholdsrum på lige linje med hjemmets andre rum. Så selvfølgelig skal det også være hyggeligt og komfortabelt. Derfor er en af de nyeste trends, at gøre plads til en sofa, lænestol eller i det mindste en hyggelig bænk i et hjørne af køkkenet. Husk blot, at madlavningen hurtigt kan give pletter, så materialet på sofaen, skal være derefter eller i hvert fald kunne tages af og puttes i vaskemaskinen.

 

FET_Køkkentrends_FiredEarth_Kyoto_1.100DKK(7)

 

Tapetser væggene

Tapet var meget populært i hjemmet engang og nu er det igen blevet en trend – sågar i køkkenet. Her skulle man ellers synes, at fliser og særbehandlede vægge var vejen frem, men baner af tapet er nu også rykket ud i madlavningsrummet, for at skabe hygge og stil. Er du smart, kan du dog vælge at nøjes med tapet ved spisepladsen og ikke lige der, hvor du sprøjter mest med vand eller steger bøffer.

 

FET_Køkkentrends_Kohler_vandhane

 

Vandhaner til enhver lejlighed

Vandhanen er ikke længere blot til håndvasken. Den bliver også installeret i køkkenøen eller måske henover komfuret, så du let og hurtigt kan fylde vand i pastagryden eller som en ekstra hane, så du kan skylle grøntsagerne der, hvor du skærer dem.

 

FET_Køkkentrends_FiredEarth_5800DKK

 

Lille spejl i køkkenet der

Spejle er helt naturlige på badeværelset, men nu har de også sneget sig ind i køkkenet. Og det er ikke fordi, vi har brug for at se os selv i spejlet, mens vi laver mad. Spejlet kan både give en illusion af et større rum og samtidig kan spejlet reflektere lyset og kaste det tilbage på den helt rigtige måde i rummet. Lys er nemlig noget af det vigtigste, når du står bøjet over madvarerne. Samtidig kan det faktisk være smart med et spejl bag vasken, mens du vasker op, så du på den måde kan holde øje med børnene, selvom du har ryggen til.

 

FET_Køkkentrends_Pappelina_Koi_1475DKK

 

Lille spejl i køkkenet der

Spejle er helt naturlige på badeværelset, men nu har de også sneget sig ind i køkkenet. Og det er ikke fordi, vi har brug for at se os selv i spejlet, mens vi laver mad. Spejlet kan både give en illusion af et større rum og samtidig kan spejlet reflektere lyset og kaste det tilbage på den helt rigtige måde i rummet. Lys er nemlig noget af det vigtigste, når du står bøjet over madvarerne. Samtidig kan det faktisk være smart med et spejl bag vasken, mens du vasker op, så du på den måde kan holde øje med børnene, selvom du har ryggen til.