Solafskærmning i alle afskygninger

FET_Severin_NY_acrimo_markiser

Severin Larsen er leveringsdygtige i alle former for solafskærmning såvel inde som ude. Hold sol og dug væk med en markise eller en af de mange andre muligheder for solafskærmning, såsom screen/ mørklægning (udført som udvendige rullegardiner) eller vælg en pergolamarkise, der er velegnet til udestuer og tagvinduer.
Severin Larsen har en løsning på ethvert behov.

Indvendig solafskærmning

Severin Larsen tilbyder lamelgardiner, foldegardiner, rullegardiner, panelgardiner, plissegardiner og persienner fås i et utal af farver og mønstre – kun fantasien sætter grænser.

Screens og mørklægning
Endelig kan Severin Larsen tilbyde mange former for udvendige screens til store glasarealer, der kan styres automatisk efter lysintensiteten. Den udvendige placering gør solafskærmningen optimal, da solens stråler reflekteres, inden de når glasset og herved bevarer rummet køligt.

Alle udvendige produkter er fra firmaet Acrimo, som er dansk produceret, de står for nogle gode kvalitets produkter som vi står 100 % inde for.

 

FET_Severin_4acrimo_markiser

 

Markiser
Den flotte markisekollektion er dansk produceret på en af skandinaviens mest moderne fabrikker. Kollektionen omfatter de populære terrassemarkiser, med eller uden kassette, samt faldarmsmarkiser, der med fordel anvendes til vinduer og altaner. Markiserne fås i flere typer, modeller og i mange forskellige farver.
Standardfarven på stellet er hvid eller grå, men kan mod tillæg leveres i andre farver. Dugen leveres efter eget valg i en stærk og velegnet kvalitet, tilpasset individuelt efter ønsker og behov.
Alle  markiser kan leveres med forskellige betjenings muligheder – manuel betjening med ind- eller udvendig drejestang, og/eller bændelbånds betjening, motor med fast kontakt eller fjernbetjening.

Endvidere fås markiserne med sol- og vindautomatik, og med mulighed for sammenkobling af flere markiser på samme kontakt/fjernbetjening.

Alle markiser er fra firmaet Acrimo, som er dansk produceret, de står for nogle gode kvalitets produkter som Severin Larsen står 100 % inde for.

 

FET_Severin_2acrimo_markiser

 

Tilbudsgivning
For at kunne give et endeligt tilbud er vi nødt til at besigtige opgaven. I første omgang er vi dog i stand til at give en ca. pris, hvis vi får oplyst følgende:

  • Ca. mål
  • Bredde + udfald (mål fra væg og ud)
  • Type og model
  • Faldarm, terrasse, kassette eller andet (evt opgavens art)
  • Betjening: med eller uden motor, fjernbetjening, drejestang eller bændelbånd
  • Ud- eller indvendig
  • Tilbehør
  • Sol- og/eller vindautomatik m.m.

Gratis måltagning og tilbud

 

FET_Severin-Larsen-02

FET_Severin-Larsen-09

 

Om Severin Larsen
Severin Larsen har over 35 års erfaring i nogle af de ældste håndværkstraditioner, såsom møbelpolstring, gardiner, tæpper og sadelmageri. Han er oprindeligt uddannet hos det hæderkronede Lysberg Hansen & Terp, som i mange år var førende inden for eksklusiv bolig- og hotelindretning. Efterfølgende var han ansat på Det Kongelige Teater, og her fik han en anderledes erfaring med boligdekoration, som har betydet, at han også i årenes løb har løst mange specialopgaver inden for film- og teaterverdenen. 

Severin Larsen og hans medarbejdere udfører alle opgaver med stor respekt for det oprindelige, hvilket udmønter sig i håndværksmæssigt arbejde af høj kvalitet. 

De er specialiserede i at ombetrække såvel antikke som moderne møbler og har stor erfaring med de populære danske klassikere. 

Der arbejdes i alle former for stof og læder i værkstedet på kongevejen i Birkerød, som også rummer et showroom, hvor der forhandles tusindvis af alverdens tekstiler til møbler og gardiner, tapeter, tæpper og markiser og solafskærming både indvendig og udvendig.

 

Adresse:
Severin Larsen
Birkerød Kongevej 80, 3460 Birkerød
Telefon 3296 3850
www.severinlarsen.dk, info@severinlarsen.dk

 

FET_Severin_Ruller