Sager udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic og nuttet brugskunst, sødsuppe-interiør og romantiske loppefund. Gearet og grejet skal ind i boligen
– se mere på mandesager.dk

 

FET_Mandesager_Toasteroid

 

Verdens første smarte brødrister
TOASTEROID

Så skete det. Mobiltelefonen er officielt rykket ind i din brødrister. Toasteroid er nemlig verdens første smarte toaster, der forbinder sig til din mobiltelefon, så du for eksempel kan styre, hvor ristet brødet skal være direkte fra appen på mobilen. Det giver også den sidegevinst, at du kan vælge motiver, der skal ristes ind i brødet, og her er frit slag til at vælge, så du kan lave alt fra emojis til billeder.

Toasteroid.com

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Off-To-The-Races-Coffeemaker

 

Motorcykel-mandens kaffe
OFF TO THE RACES COFFEEMAKER

Et af de sikreste tegn på, at der holder en motorcykel i garagen, må da være, at kaffen lige er blevet hældt op af en motorcykelhjelm. Så er det jo en gal cykelmand, der bor i hytten. Og hvis du er en gal cykelmand, er Off To The Races Coffeemaker. Kaffemaskinen er nemlig forklædt som en hjelm, og så kan det jo godt være, at kaffen smager af lort, men det gør ikke så meget, når det kommer fra sådan en sag.

Hammacher.com

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_BUCHHOLZBERLIN-Messerast

 

Knivskarp knivholder
BUCHHOLZBERLIN MESSERAST

Tag en gren og udstyr den med magneter. Så har du en skarp knivholder til væggen. Det lyder som noget, du selv kunne bikse sammen på et par timer, men BUCHHOLZBERLIN Messerast tager faktisk 7-10 dage at producere, for der skal forkæles for materialerne, så du får kvalitet hjem i køkkenet, og du kan vælge mellem tre størrelser, hvor den største banker en hel meter op på væggen. Så skal du selvfølgelig også have skarpt værktøj til at matche, men det er vel ikke noget problem.

Buchholzberlin.com

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Polyscience-Control-Freak

 

Perfekt kød – hver gang
POLYSCIENCE CONTROL FREAK

Når du først opdager magien ved at tilberede din mad med sous vide, er det svært at undvære den igen. Og det behøver du jo heldigvis heller ikke. Du kan faktisk tage tilberedningen til ekstreme højder med den nye maskine fra Polyscience kaldet Control Freak. Sous vide handler jo i høj grad om kontrol, og den her smarte fætter holder fuldstændigt styr på temperaturen og viser den til dig på det indbyggede display, så du bare skal sætte en gryde på induktionspladen og vente på den perfekte mad. Yessir, sous vide er kommet for at blive, og hvis du er klar til at gå all in, er det her en fed maskine.

Polyscienceculinary.com

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_dyson-supersonic

 

Tørt tænkt
DYSON SUPERSONIC

Det kan godt svare sig at tænke udenfor boksen, og det har James Dyson bevist med sine støvsugere, ventilatorer og nu også hårtørrere. Yessir, hårtørrere. Den nye Dyson Supersonic skipper nemlig det hidtidige design, så motoren i stedet sidder i håndtaget, hvor den er lydsisoleret og dermed sikrer en ekstremt støjsvag tørring af håret. Ja, det er måske ikke særligt sexet med en hårtørrer, men hvis du ikke selv har langt garn, kan du jo overveje at give et eksemplar til damen, så hun ikke larmer som ind i helvede, når hun skal ordne håret.

Dyson.com

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Soak-Outdoor-Wood-Fired-Hot-Tub

 

Verdensmandens balje
SOAK OUTDOOR WOOD FIRED SOAKING HOT TUB

Når det ikke bare er nok at smide en masse vand i en balje og hoppe i baduljen, er du nødt til at opgradere til mere seriøst udstyr. Og det er Soak Outdoor Wood Fired Hot Tub. Du får en skarp sag af aluminium på ydersiden og cedartræ på indersiden, så du sidder godt, mens der desuden er styr på temperaturen med det indbyggede træfyr til at opvarme vandet. Det er sådan et udendørs badekar, du sagtens kan bruge både sommer og vinter, for selvom der render pingviner rundt, er vandet lige præcis så varmt, som du selv vil have det.

Oxandmonkey.ca

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Urban-Cultivator

 

En køkkenhave i køkkenet
URBAN CULTIVATOR

Tænk hvis du kunne gro dine egne grøntsager og krydderurter direkte i køkkenet. Så kan man da i hvert fald tale om friske råvarer. Og det kan du faktisk med Urban Cultivator, der fungerer som en fuldautomatisk køkkenhave med vand, lys og luft, og selve indpakningen fylder ikke mere end et køleskab, der er lige til at bygge ind blandt de eksisterende hvidevarer. Det er egentlig ret godt tænkt, og så kunne det da godt være, at der ville ryge flere grøntsager indenbords, når de nu er lige ved hånden – som tilbehør til en ordentlig omgang kød, selvfølgelig.

Urbancultivator.dk

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Polycave

 

En automatisk vinkælder i gulvet
POLYCAVE

Jow tak, så kommer der lige en vinkælder opad gulvet. Det er god lir til samlingen. Franske Polycave sparker køkken-stilen helt op i gear ved at udstyre vinkælderen med en pneumatisk pumpe, der helt automatisk løfter det op i en let tilgængelig højde, så du slipper for at vade nedad trapperne. Yessir, længe leve dovenskabe. Men det her er blæret dovenskab.

Polycave.fr

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Squatty-Potty

 

Toilet-taburet
SQUATTY POTTY

Okay, det her er ret mærkeligt. Eller, det er egentlig ikke så mærkeligt, for selve produktet er meget lige til. Squatty Potty går nemlig i al sin enkelhed ud på at forbedre din position på tønden med en taburet til benene, og det skulle ifølge bagmændene gøre din tur på toilettet både hurtigere og langt mere behagelig.

Squattypotty.com

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_Mandesager_Google-Smart-Mirror

 

Spejlet, der taler til dig
GOOGLE SMART MIRROR

Når du alligevel står og hænger foran spejlet gennem morgenens rutiner, kan du vel lige så godt optimere tiden. Og det sørger Google Smart Mirror for. Spejlet er bygget af Google ingeniøren Max Braun, der ved hjælp af et tovejs spejl, et display, en Amazon Fire TV Stick, en controller og lidt kode er i stand til at give dig vitale informationer som vejret, nyheder og indkomne beskeder, mens du har hænderne fri til at klare skægget eller børste tænder. Det kan da spare lidt tid i din nok i forvejen hektiske hverdag.

Medium.com