Luksus og funktionalitet til køkken og bad

Trænger badeværelset til et løft? Lad dig inspirere af disse fem lækre nyheder til rummet, der bør emme af ro og velvære.

 

Octagon

 

En ny generation af håndvaske

Kombinationen af en velrenommeret designer og et nyt materiale har resulteret i et ekstraordinært nyt produkt fra Villeroy & Boch, nemlig håndvasken ’Octagon’. Designeren Kai Steffan har med det nyudviklede, keramiske materiale TitanCeram skabt en eksklusiv håndvask i et helt unikt design, der mest af alt ligner en poleret krystal.

Vasken fuldendes af en søjle, der fås i f.eks. læder eller granit, som er med til at give produktet en illusion af vægtløshed.

Den ny type keramik gør i øvrigt, at detaljerne er præcise som aldrig før og desuden danner et diamant-lignende mønster.

En must-have til det moderne badeværelse!

For yderligere oplysninger og detaljer om showroom, se www.villeroyboch.dk 

 

FET_Bad_Design_badeværelse_Zone Nova One

 

Et nordisk touch på badeværelset  

Er du glad for den nordiske designbølge? Så vil du elske Nova One – en ny badserie fra det danske mærke Zone. Serien omfatter en pedalspand, en toiletbørste, en sæbedispenser og et tandkrus, som alle er produ- ceret i et elegant soft touch materiale, der øjeblikkeligt skaber en følelse af luksus på badeværelset. Alle produkterne har ligeledes et meget enkelt udtryk og klare linier, som gør, at de passer perfekt ind i et lyst, mo-derne hjem med fokus på kvalitet og design. Vejledende udsalgspriser starter på 129,95 kr., og serien fås i sort, hvid og strålgrå.

Kan købes i bl.a. Magasin, Inspiration og Bahne fra marts måned.

Nærmeste forhandler oplyses på
Tlf. 86602530. 

 

DE: Villeroy & Boch, Squaro Prestige

DE: Villeroy & Boch, Squaro Prestige

 

Prisbelønnet badekar 

Badekar har alle dage været associeret med luksus, men nu har Villeroy & Boch taget begrebet til nye højder med lance- ringen af badekarsserien ’Squaro Prestige’; en sand Ferrari indenfor badeværelses-interiør! Karret er en videreudvikling af den prisbelønnede serie ’Squaro Edge 12’, og nu får man om muligt endnu mere luksus for pengene. ’Squaro Prestige’ er hånddekoreret i Tyskland, den ægte træfinér overflade leveres i ultraelegante farver, og naturligvis leveres hvert badekar med individuelt kvalitetscertifikat.

Det er muligt at bese badekarret i Villeroy & Boch’s show room i Rødovre på adressen Hvidsværmervej 165, 2610 Rødovre, tlf. 36708055.

For yderligere information, se www.villeroyboch.dk 

 

FET_Bad_Design_badeværelse_Les Campagnoles

 

Arkitekttegnede køkkendetaljer 

Køkkenvaske i kobber, snedkerfremstillede køkkener på bestilling og håndlavede fliser fra Provence. Det lyder som enhver interiørelskers drøm – en drøm, der kan blive til virkelighed hos Les Campagnoles og Hornbæk Køkkenet, som har til huse i Hornbæk i Nordsjælland. Firmaet producerer selv hele køkken- og badeværelseskoncepter efter gamle, danske håndværkstraditioner, men her findes også bordplader, forskelligt interiør og klassiske, franske porcelænsvaske.

For yderligere information, se www.les-campagnoles.dk eller besøg show room’et her: Les Campagnoles & Co., Hornbækvej 657, 3100 Hornbæk, tlf. 49759240.

 

FET_Bad_Design_badeværelse_venticello

 

Design med masser af funktionalitet

En komplet møbel- og sanitetsserie, som gør det nemt at indrette et luksuriøst badeværelse? Den er god nok. Villeroy & Boch har nemlig udviklet ’Venticello’ – en hel serie af funktionelle og elegante møbler, der bl.a. tæller en assymmetrisk møbelvask i slim line look, møbelprogrammer i forskellige højder og skuffeinddelinger samt flade toiletsæder i unikke design. Og som om det ikke skulle være nok, er de tre toiletter i serien alle udstyret med den innovative skylleteknik DirectFlush. ’Venticello’ giver dig masser af funktionalitet og lækkert design.

For yderligere oplysninger og detaljer om showroom, se
www.villeroyboch.dk