Julegaven til manden! – Sager er udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic og nuttet brugskunst, sødsuppe-interiør og romantiske loppefund.
Gearet og grejet skal ind i boligen – se mere på mandesager.dk

 

FET_Mandesager_Vizio-Reference

 

120 vanvittige tommer til hjemmebiffen
VIZIO REFERENCE

14, 21, 32, 40, 55, 65 tommer. Hvornår stopper dit TV med at vokse? Ikke lige foreløbigt, og nu har amerikanske Vizio lige sat deres monster af en fladskærm på hele 120 vanvittige tommer til salg. Til hvad der svarer til 840.000 danske kroner, selvfølgelig. Vizio Reference byder da også på 4K og HDR med bagbelysning af typen local dimming, og det er samtidig det første TV på forbrugermarkedet med Dolby Vision, der er et kvalitetsstempel for imponerede farver, lysstyrke og kontrast. Så er der selvfølgelig det der med at få kvalitetsindhold til skærmen, men Netflix åbner for eksempel for streaming af HDR i starten af 2016, så der er åbenbart ved at ske noget i branchen.

 

FET_Mandesager_S-Works Sub6 red copy

 

Så skal der snørres
S-Works 6 SUB cykelsko

S-Works Sub6 skoen har et retro look, og den er lavet i forlængelse af deres nye S-Works 6, der kom i handlen for et par måneder siden. S-Works Sub6 er den letteste, mest aerodynamisk avancerede sko, Specialized nogensinde har produceret. Den er udstyret med en traditionel snøre- system, der skærer vægten ned til blot 194g. Med skoen får du et Warp Sleeve™, som er et ærme der dækker direkte over snørebåndene. Det er testet og udviklet i Specialized vindtunnel til at øge aerodynamikken. Når det kombineres med en smallere hæl cup, er du i stand til at spare op til 35 sekunder over 40 kilometer i forhold til de tidligere S-Works Road sko. Den helt nye PadLock-hæl sikrer en tæt og fantastisk tilslutning til foden, som giver og effektiv kraftoverførsel i en fed, men minimalistisk, pakke.
Skoen er netop kommet i handlen hos

www.buhlcykler.dk

 

FET_Mandesager_James-Bond-Cars_1

 

Alle Bonds biler på ét sted
JAMES BOND CARS

Biler, babes, gadgets og bare generel gentlemanship. James Bond har styr på det meste, og her får du et glimrende indblik i agentens biler. James Bond Cars tager dig med på en rejse fra den allerførste Aston Martin via den mere moderne BMW Z3 og tilbage til Aston Martin igen, mens du desuden får bilerne fra Bonds babes og superskurke. Hvis der har været en fed bil med i en Bond-film, finder du den temmeligt sikkert her.

www.amazon.com

 

FET_Mandesager_Lenovo-Yoga-Tab-3-Pro

 

Kompakt biograf
LENOVO YOGA TAB 3 PRO

Det lyder måske voldsomt med en 70 tommer skærm i en tablet, men det er der altså i den nye Lenovo Yoga Tab 3 Pro. Og du kan stadig tage den lille enhed under armen, for det enorme display kommer fra den indbyggede projektor, så du har en transportabel biograf til at samle venner og familie omkring en film eller TV i storformat. Det er ret genialt tænkt, og billedet ser skarpt ud selv i dagslys, når du skyder det op på væggen eller loftet, hvis du for eksempel vil ligge og stene lidt i sengen. Selvom solen er fremme, skal der jo stadig underholdning til. Smid så lige et skarpt design, der ligger sublimt i hånden, fremragende specs og hele 18 timers batteri oveni hatten, og så har du en ekstremt praktisk underholdningsmaskine til at tage med på farten. Og egentlig også derhjemme.

www.atea.dk

 

FET_Mandesager_Nuzzle

 

Det digitale halsbånd
NUZZLE

Det er da fint nok med et navneskilt på kæledyret, så eventuelle gode samaritanere kan kontakte dig, hvis den skulle stikke af. Det er jo sådan set også et lovkrav. Men Nuzzle tager lige skridtet ind i det 21. århundrede ved at udstyre halsbåndet med en GPS. På den måde kan du se hunden eller kattens placering på din mobil, og du kan indstille et specifikt område, så du får en alarm, hvis dyret skulle forlade zonen, mens du desuden får oplyst temperaturen i dens placering. Det er et ret genialt digitalt halsbånd.

www.hellonuzzle.com

 

FET_Mandesager_Q36-5Termica Jacket copy

 

Cykeltøj i overhalingsbanen
ET MUST HAVE

Cykelsportens stigende popularitet har de seneste 5-6 år skabt en utrolig vækst blandt sportens “feinschmecker” brands. Tøjmærker som Rapha, Isadore Apparel, Café du Cycliste har over en årrække leveret tøj i høj kvalitet. Nu har brandet Q36.5 meldt sin ankomst, og de er aboslut klar til at ligge sig i overhalingsbanen. I spidsen for brandet er Luigi Bergamo, der i mange år har slået sine folder hos det populære succesbrand Assos. Hos Q36.5 går man virkelig i detaljen, hvad angår matrialevalg og pasform. Designet er klassisk enkelt og hertil tilsat nogle meget stærke kontrastfarver, der virkelig klæder det enkle design. Deres tema er at kroppens temperatur konstant skal ligge på 36,5˚. For at det skal lykkes har man virkelig formået at udvikle nogle innovative materialer og på bundlinjen har man skabt et cykelbrand man helt sikkert vil støde på i stor stil på landevejen. Se mere

www.buhlcykler.dk

 

FET_Mandesager_TAG-Heuer-Connected_1

 

Klassisk håndværk med moderne lir
TAG HEUER CONNECTED

Så er selveste Tag Heuer også klar med et smartwatch, og uret benytter sig af Android Wear, der i samarbejde med hardware fra Intel er i stand til at levere info på den 1,5 tommer store cirkulære skærm, mens du stadig får den kvalitet, som TAG Heuer er kendt for med børstet titanium og safirglas til at beskytte displayet. Så er spørgsmålet selvfølgelig, om det er blær eller blasfemi, når et af de helt klassiske urmærker kaster sig ind i smartwatch-krigen, men faktum er i hvert fald, at hvis dit ur skal være smart, kan der nu også stå TAG Heuer på det.

www.tagheuer.com

 

FET_Mandesager_LG-Styler

 

En butler i skabet
LG STYLER

Hvis du også har krøllede jakkesæt hængende i skabet, er det vist på tide at opgradere skabet til den her vidunderkasse fra LG. Den er nemlig i bund og grund et kompakt renseri, så du bare skal hænge jakkesæt, skjorter, slips og egentlig alt dit tøj ind, og så sørger den helt automatisk for at rense og fjerne krøller fra det hele, så det er lige så friskt, som hvis du lige havde taget det med hjem fra rens. Men på den her måde slipper du for at rende frem og tilbage mellem renseriet.

 

FET_Mandesager_Hudway_1

 

Liret teknik til gamle biler
HUDWAY GLASS

Du behøver slet ikke investere i en spritny bil for at få et liret head-up display. HUDWAY Glass er lige til at smide ind i alle biler, så selv den ældste møgspand får et skud teknologi. Du sætter bare den lille fætter i forruden, tilføjer en smartphone med den medfølgende app til iOS og Android, og så projicerer den et billede op på glasskærmen, så du stadig har frit udsyn til trafikken, mens du får serveret informationer som GPS, fart, omdrejninger og alt muligt andet brugbart. Det ændrer selvfølgelig ikke, at du kører rundt i en rustbunke, men det giver i det mindste følelsen af at trille rundt i noget dyrere.

www.hudwayglass.com

 

FET_Mandesager_MiniBrew

 

Bryg din egen øl
MINIBREW

Hvis du har en brygmester gemt i maven, der tripper efter at smække en herlig bryg sammen, er det faktisk ret simpelt at komme i gang. Du skal bare have fat i en MiniBrew. Maskinen gør det nemlig nemt at brygge din helt egen øl, for du skal bare fylde den med dit eget miks af ingredienser, og så går den automatisk i gang med processen, mens du kan følge med hele vejen på din mobil eller tablet. Så er der fem liter øl, som ender i den praktiske beholder på fem liter, der er kølet og lige til at rykke med på farten.

 

FET_Mandesager_Sennheiser-Orpheus

 

Verdens dyreste hovedtelefoner
SENNHEISER ORPHEUS

Det er 25 år siden, Sennheiser lancerede de origi- nale Orpheus-hovedtelefoner, og nu er de tilbage med en opdateret model med et lige så pumpet prisskilt. De koster nemlig 375.000 kroner. Men du får virkelig også gennemført kvalitet. Sennheiser Orpheus består af et elektrostatisk design med hovedtelefoner af highend læder, oxygen-frit kobber og forstærkere i selve dåserne, mens der desuden medfølger en rørforstærker indbygget i en solid blok marmor, hvor du får otte DAC’er til at kaste musik din vej i 384 KHz. Ja, det er kræs. Det er sådan noget udstyr, der simpelthen nægter at spille Justin Bieber.

www.sennheiser.com

 

FET_Mandesager_De-Buyer-Dai-Sensei_1

 

Samuraisværd til køkkenet
DE BUYER DAI SENSEI

Når Japan møder Frankrig, sker der magiske ting og sager. I hvert fald når de slår sig sammen i køkkenet. Franske De Buyer har nemlig lavet 60 eksemplarer af den her kokkekniv med navnet Dai Sensei, der betyder stormester, og den er smedet i Japan af 18 lag Damascenerstål, så den både får det fede look og samtidig er skarp som ind i helvede, mens håndtaget af kulfiber er med til at give et solidt greb og en levetid, der burde overgå din egen. Det er virkelig kram til køkkenmesteren.