Mandesager

,

GEARET & GREJET – Mandesager er udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic og nuttet brugskunst, sødsuppe-interiør og romantiske loppefund. Gearet og grejet skal ind i boligen … Se mere på mandesager.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Avegant-Glyph

 

Biograf i hørebøfferne
AVEGANT GLYPH

Når du alligevel render rundt med et par hørebøffer, kan du vel lige så godt tilsætte levende billeder til mikset, så du har en transportabel hjemmebio på hovedet. Og den klarer Avegant Glyph. Det ligner nemlig et almindeligt sæt hovedtelefoner, men udover kopperne med aktiv og passiv støjreduktion til lyden, får du også to indbyggede skærme i selve bøjlen, der er i stand til at vise video fra din mobil eller tablet, så du er godt forsynet med underholdning. Det er virkelig godt tænkt.

www.avegant.com

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Carbon-Flyer_1

 

Kulfiberflyver
CARBON FLYER

Det ligner måske en lettere liret papirflyver, men Carbon Flyer tager det vildt simple koncept og fyrer det op på et helt nyt niveau ved at være lavet af kulfiber, så selvom formen ligner en almindelig papirflyver, stopper lighederne også der. Når Carbon Flyer er i luften, kan du styrer det hele med en app på mobilen, hvor du har fuld kontrol over de to indbyggede motorer og kamera, så du kan følge med i flyvningen fra landjorden. Rækkevidden skulle i øvrigt være på sådan cirkus 80 meter, hvis du er nervøs for at miste forbindelsen til flyveren, men så er det desuden heldigt, at al den kulfiber sagtens kan holde til et par nødlandinger.

www.trident-design.com

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_COBI_1

 

Smid mobilen på cykelstyret
COBI

Din mobiltelefon er i forvejen ret smart, og COBI tager al den smarthed og smider den på din cykel. Du sætter bare din egen mobil i holderen på styret, og så har du alle de mobile funktioner med info om cykelturen, mens der også er automatisk bremselys, blinklys og en alarm, der sender besked, hvis nogen fucker med din cykel. Vi må håbe, at holderen sidder pænt godt fast, for ellers overlever den ikke særligt lang tid.

www.cobi.bike

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Montblanc-E-Strap

 

Smart i en fart
MONTBLANC E-STRAP

Du kender måske Montblanc fra deres overlækre kuglepenne, men de laver faktisk også ure, og nu er de klar til at springe på smartwatch-bølgen. Med et twist, selvfølgelig. Montblanc E-Strap har nemlig smidt smartheden ned i remmen, så du får en 0,9 tommer OLED-skærm med alle smartwatch-funktionerne, som du får adgang til ved at dreje hånden, og det giver muligheden for at kombinere de moderne egenskaber med et godt gammeldags mekanisk ur, så du får det bedste fra begge verdener.

www.montblanc.com

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Fallen-Furniture-The-Bomb

 

Ammunition til hjemmebaren
FALLEN FURNITURE THE BOMB

Damn, sådan fyrer du noget bang i hjemmebaren. Engelske Fallen Furniture har nemlig lavet et barskab med det meget passende navn The Bomb, der i al sin pompøse pragt er bikset sammen af en gammel klyngebombe, hvor den eksplosive indmad er fjernet og i stedet erstatte med hylder og plads til al din sprut, mens ydersiden har fået en blank polering, så den enorme satan på 272 kg. og en en højde på 2,8 meter rigtigt kan skinne igennem. Så kan du være sikker på, at din slyngelstue bliver pænt populær.

www.fallenfurniture.com

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Leveraxe-Vipukirves

 

Optimeret økse
VIPUKIRVES LEVERAXE 2

En økse er ikke bare en økse, og beviset kan du se lige her i form af den finske Vipukirves Leveraxe 2. Den er smart, for øksehovedet er monteret på siden af skaftet, så du faktisk får endnu mere stabilitet, og det forhindrer desuden øksen i at sidde fast i træet, så du hurtigt kan komme videre i processen. Der er jo ingen grund til at spilde kræfter, når du kan kløve som en pro.

www.vipukirves.fi

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_TheHeatMobileEstate

 

Det rullende slot
THE HEAT MOBILE ESTATE

Hey, når du rammer asfalten på den ultimative kør-selv-ferie, skal du vel også have den ultimative anhænger med på krogen, og så bliver det ikke meget vildere end The Heat Mobile Estate. Det er jo et slot på hjul. Og det var faktisk præcis sådan en trailer Ashton Kutcher boede i under optagelserne af TV-serien Two And A Half Men, så hvis den er god nok til ham, kan vi da også godt bruge skidtet. Det er nu heller ikke fordi der mangler luksus i den 16 meter lange anhænger med 110 kvadratmeter fordelt over to plan, for der er syv 50 tommer TV fordelt på væggene, fuldt udstyret køkken og to badeværelser, master bedroom og værelser til gæster, mens der selvfølgelig er trægulve, marmorbordplader og god udsigt fra de mange vinduer. Man skulle have været skuespiller.

www.andersonmobileestates.com

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Tentsile-Vista-Tree-Tent_2 FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Tentsile-Vista-Tree-Tent_1 FET_Liebhaverboligen_Mandesager_Tentsile-Vista-Tree-Tent

 

Hængekøjen er også et telt
TENTSILE VISTA TREE TENT

Der er jo slet ingen grund til at slå teltet op på jorden, når du kan hænge det i luften. Okay, du er pænt meget på skideren, hvis der ikke er nogen træer i nærheden, men det er der jo som regel, og så er Tentsile Vista Tree Tent helt genialt, for det består af en kæmpe hængekøje med en vandtæt overdel, og der er desuden et insektnet til at afskærme dig mod de små bæster eller for eksempel fungere som en god tørreplads til dit våde tøj. Det er egentligt ret praktisk, og så slipper du også for at sove på jorden.

www.tentsile.com

 

FET_Liebhaverboligen_Mandesager_D-Link-AC3200-Ultra-Wi-Fi-Router_1

 

Netværks-monstret
D-LINK AC3200 ULTRA WI-FI ROUTER

Hvis bibelen var skrevet i dag, ville der sikkert være et 11. bud med teksten “Du må aldrig gå ned på båndbredde”. Det burde der i hvert fald. Og hvis du går lige så meget op i netværk, som nogle går op i religion, er den nye AC3200 Ultra Wi-Fi Router fra D-Link god ammunition til din kirke. Det spacey design har faktisk en funktion, for de seks antenner leverer stærkere dækning til dine enheder, og du får desuden hastigheder på op til 3.2 Gbps fordelt på et 2.4 GHz og to separate 5 GHz netværk, mens der også er en 1 GHz dual-core processor til at beskytte mod lag i gaming og levere flydende 4K-streaming. Så er der i hvert fald en motorvej af underholdning til din smartphone, laptop, tablet, smart TV, konsol og alt andet med forbindelse til Wi-Fi.

www.dlink.com