6 pletskud fra Bungalow5

Bungalow5 har samlet det bedste af det bedste fra året der gik, og har du ikke allerede anskaffet dig disse ting, så er det nu – måske er du heldig at finde dem på et januarudsalg i nærheden af dig.

menu web

MENU STICK SYSTEM

Menus relancering af sig selv, er så gennemfort, at det er svært at vælge blot ét produkt. En af de sværeste ting at finde til indretningen af hjemmet, er et flot og brugbart reolsystem. Stick System, designet af Jan Plechač & Henry Wielgus, er essensen af smukt og brugbart design.

www.menu.as

BogO web

B&O PLAY A2 BLUETOOTH HØJTTALER

Bang og Olufsens satsning B&O Play er tilstræbt det yngre segment, og det lader til det virker. Deres høretelefoner og højttalere i lækkert design har fået en masse medieomtale siden lanceringen i 2012. Sidst i 2014 lancerede de endnu en lækker barbar højttaler, B&O Play A2.

www.beoplay.com

koto web

KOTO FRA SKANDINAVISK

Et af årets helt store højdepunkter for os, Bungalow5, var lanceringen af et blogsamarbejde med Design Bloggers United og Skandinavisk. Det perfekt duftlys til hjemmet. KOTO er et gammelt finsk ord for hjem, hvilket jo er perfekt til en flok design og interiør-bloggere.

www.skandinavisk.com

trip trap web

GEORG FRA TRIP TRAP

Georg er designet af talentfulde Christina Liljenberg Halstrom, produceret af Trip Trap. I november lancerede Trip Trap en limiteret udgave i sælskindsversion. Skindet er fra grønlandsk sælfangst og naturligvis 100% bæredygtig.

www.triptrap.dk

cambell georg web

LOUISE CAMPBELL FOR GEORG JENSEN

En af nyere tids helt store danske designere, Louise Campbell, skabte sammen med Georg Jensen det enkle, nordiske og rene bestik lige til at dække op til de mange middage 2015 måtte byde pa. www.georgjensen.dk

moebe web

FRAME FRA MOEBE

Skifterammen har ikke rykket sig meget de seneste mange år, men heldigvis tænkte Moebe, at det kunne være spændende at prøve og tolke lidt på en gammel kending. Den blev mere enkel i konstruktionen og udtrykket, men samtidig blev fleksibiliteten bibeholdt. www.moebe.dk