Julestemning

WU1  WU3 WU4 WU5

Her finder du dørkranse i hortensia, oliven eller lau, lysdekorationer med træ-stjerner og granatæbler med glimmer i flotte mønstre. Du kan nå adventskransen endnu! Du kan bestille yndige buketter til julens dage, og skal du glæde en med noget helt særligt finder du altid en lille fin træ-æske med roser formet som et hjerte.

I Avenue er der altid “flowers-to-go”: Færdige buketter i kasser, rose-i-potte, eller en æske fuld af roser, der er klar når du har travlt og er på vej hjem – eller til fest. i Avenue finder du også ekslusivt bolig-tilbehør i fine støvede farver. Den nøgne sandhed er: Det koster ikke en formue! Trine & Liza der står bag butikken finder glæden ved at udbyde så fine blomster og lækkert bolig-tilbehør i skønne farver.. UDEN det skal koste dig så meget. I Avenue er der plads til alle – også når man bare kigger efter en lille værtinde-gave. Du kan få sendt dine blomster ud hver dag i hele Storkøbenhavn i butik Avenue.”

www.avenuebutik.dk

WU6 WU7