Skab nye rum med altan og terrasse

Artikel_Altan

Stål Concept laver skræddersyede løsninger, der er både æstetiske og funktionelle.

En terrasse eller altan åbner uanede muligheder for hyggeligt udeliv og tilfører bolig- en ekstra kvadratmeter og masser af dejligt dagslys.

Her kan man ikke alene sole sig og spise indtage alle dagens måltider under åben himmel, man kan også bruge den til at grille året rundt, og om vinteren er den ideel som ekstra kølerum til mad og drikke.

Uanset om drømmen er en udestue, en terrasse eller en altan, kan Stål Concept levere den perfekte løsning.

”Vores speciale er individuelle løsninger, der passer til ejendommen, så fx altanen kommer til at smelte sammen med huset på en helt naturlig måde,” fortæller indehaver Martin Fjelktoft fra Stål Concept.

”I tæt samarbejde med kunden finder vi ud af, hvordan vi kan designe en løsning, som vil give boligejerne en helt ny oplevelse af deres hus eller lejlighed. Vi har ingen færdigproducerede løsninger, men arbejder altid med den enkelte bolig for at skabe det helt rigtige udtryk, som kun gør ejendommen smukkere og mere funktionel.”

 

En god og vedligeholdelsesfri investering

Uanset om man bor i lejlighed i byen eller i villa i forstæderne, er en nem adgang fra boligen til uderum vigtigt, og en altan eller terrasse øger ejendommens værdi markant.

”De fleste boligsøgende undersøger fx straks, om en lejlighed har altan, så det kan sagtens betale sig at investere, også selvom man ikke regner med at skulle bo et sted i mange år,” siger Martin Fjelktoft.

Som firmanavnet antyder, etableres løsningen primært i stål i kombination med træ.

”Stål er vedligeholdelsesfrit, og de fleste mennesker har rigeligt at se til i hverdagen og sætter pris på løsninger, der ikke kræver opmærksomhed og tid.”

Se mere her: Stål Concept ApS