Porsche Panamera SE-Hybrid

Porsche bebrejder ikke dem, der mente det var umuligt, for Panamera S E-Hybrid nedbryder de teknologiske barrierer. På den ene side en fornem Gran Turismo med en tophastighed på 270 km/t, der kan accelerere fra 0-100 km/t på 5,5 sekunder. På den anden side en elbil, der kan køre op til 135 km/t på strøm alene, takket være kræfterne fra den 70 kW stærke elmotor. Når elmotoren og den 3-liters V6 kombineres opnås en samlet systemeffekt på 416 hk — men også et gennemsnitligt forbrug på 32,2 km/l og en CO2-udledning på blot 71 g/km.

Med Porsche Panamera S E-Hybrid videreudviklede Porsches ingeniører den eksisterende hybridteknologi, og skabte den første plug-in hybrid i luksusklassen. Nøglen er en helt ny high-performance lithium-ion batteripakke, der med den nye Porsche Universal Charger kan oplades på blot 2,5 timer. Selv med en almindelig stikkontakt er ladetiden kun fire timer.

 

Fra søndag den 18. august lancerer Porsche i Danmark ikke blot den nye Porsche Panamera S E-Hybrid, men yderligere 9 Panamera model varianter; Panamera, Diesel, S, 4, 4S, 4S Executive, GTS, Turbo og Turbo Executive. Læs mere på www.porsche.dk