Dream Team hos Mercedes

Jesper, Jan og Jeppe udgør Mercedes-Benz CPH Hørsholms chef-team,og de har ekspertise på hvert deres område.

I det store lyse showroom hos Mercedes-Benz CPH i Hørsholm, er et specielt hjørne tilegnet nogle meget muskuløse biler. Her er der ikke meget fodformet økologi og her falder talen sjældent på god brændstoføkonomi, for denne del af showroom’et huser Mercedes’ high performance mærke AMG.

”Vi har det eneste AMG Performance Center i Danmark, og vi har altid mindst fire nye AMG biler stående på lager samt en på plader til testkørsel”, oplyser salgschef Jan Friis Henningsen, som også fortæller, at på trods af et prismærke på et godt stykke over listeprisen for en almindelig Mercedes, så har firmaet i Hørsholm solgt hele 10 nye og fem brugte af slagsen på under et år.

”Og snart får vi en AMG i A-klassen, som så bliver den første AMG til under en million kroner og med kun fire cylindre”. Der er dog ikke meget sovs og kartofler over den, da den kommer med 19 tommer fælge og en motor på 360 hk. Motorerne er håndbyggede efter princippet, ”én mand – én motor” – og hver bil er forsynet med den ansvarlige teknikers underskrift. Det vil sige en enkel tekniker har samlet den og haft ansvaret for den hele vejen gennem produktionen.

Men er man mere til god brændstoføkonomi, fleksibilitet, friskt design og god ydeevne, så tilbyder Mercedes-Benz CPH et væld af modeller lige fra de små topersoners smart-biler over den frække nye firedørs coupé CLA til en gennemtestet og rummelig C-Klasse i sedan eller stationcar udgave og helt ny E-klasse i sedan, stationcar, coupe eller cabriolet-udgave. Eller hvad med en ”topløs” SL eller en sej firehjulstrækker?