Lægefaglig vaccinationsklinik i Kgs. Lyngby

FET_Vaccine-Specialisten-02

 

Skal man ud at rejse, anbefales der ofte en vaccination eller to – og ikke mindst en individuel rejsemedicinsk rådgivning, der kan skabe tryghed og sikkerhed på rejsen.

Det er præcis her, at VaccineSpecialisten i Lyngby kommer ind i billedet. Læge Søs Holten har ikke blot flere års erfaring indenfor området. Hendes lægelige baggrund og kompetencer gør, at hun yder den bedst mulige støtte til kunderne, der kommer til konsultation i klinikken.

VaccineSpecialisten var den første lægeklinik med speciale i vaccinationer i Kgs. Lyngby, og i dag modtager Søs kunder fra hele Nordsjælland takket være det gode og nære samarbejde med læger i området.

VaccineSpecialisten er altid til at træffe pr. telefon, har altid vacciner på lager og kan derfor modtage kunder akut til vaccinationer, der haster.

Alle er velkomne til at bestille tid til rådgivning om både malariaforebyggelse, de anbefalede vaccinationer til destinationen, og til at få vaccinationerne med det samme. Der tilbydes sikker og kompetent lægefaglig råd-givning samt de bedste priser på markedet.

Der er desuden mulighed for konsultation på både hverdage og i weekenderne.