Vild med ski

Drømmer du også om puddersne og hvide bakketoppe? Så er det tid til at kaste et blik på det nyeste skigrej, der kan gøre turen ned af pisten både sjovere, hurtigere og mere sikker. Liebhaverboligen har bedt skientusiast Niels Jakob Børre dele sine bedste anbefalinger til skisæsonen 2019.

 

FET_Skiferie_billede-1

 

Niels Jakob Børre er skijournalist og har gennem de seneste år besøgt mere end 25 skidestinationer med Canada, Japan og Schweiz som favoritlande. Til daglig arbejder han som Influencer Marketing Manager Executive hos Amer Sports Denmark. 

 

FET_Skiferie_billede-2

 

Varme fødder

X Pro 100 Custom Heat Connect er lige nu en af de mest populære skistøvler på markedet. Støvlen har indbygget varmeelementer samt et connect-system, så du via bluetooth kan regulere på varmen i støvlerne. Med dette produkt kommer du aldrig til at fryse om fødderne igen, når du er på ski.

Niveau: Begynder-Ekspert

Pris: 4500 kr. Set på www.salomon.com

 

FET_Skiferie_billede-3

 

 

Fart på svinget

Atomic Redster X9 er topmodellen i X-serien til pisteskiløb. Skiene er konstrueret med Servotec teknologi, der holder dem stabil og skaber en fænomenal kraftoverførsel i alle dine sving. Disse ski er uden tvivl nogle af de bedste pisteski på markedet.

Niveau: Øvet-Ekspert

Pris: 7000 kr. Set på www.steep-deep.dk 

 

FET_Skiferie_billede-7

 

“Holy Shift!” 

S/LAB Shift Binding er årets helt store game changer for alle, der vil udfordre bjergenes uendelige muligheder. Bindingen er en let touring-binding, der via tre klik kan transformeres til en stærk alpinbinding. Denne binding kan bruges af stort set alle på pisten, i off-pisten eller ved randonee skiing.”

Niveau: Øvet-Ekspert

Pris: 4000 kr. Set på www.oneopensky.dk

 

FET_Skiferie_billede-6

 

Pas på din ryg

Live Shield Vest AMID M + W fra Atomic er et let, tyndt og velsiddende rygskjold, der føles som et almindeligt mellemlag. Fås til både kvinder og mænd. Giver tryghed og sikkerhed på pisten. Niveau: Alle

Pris: 1500 kr. Set på www.funsport.dk 

 

FET_Skiferie_billede-5

 

Svæv hen over sneen

QST 99 er vinterens mest alsidige freeride-ski. Salomon har med disse ski formået at lave nogle ski, der føles legende let og carvende på pisten samtidig med de er en drøm i off-pisten. Hvis du kun skal have et par ski, og elsker at løbe overalt på bjerget – så er QST 99 ”the one” du skal købe.

Niveau: Øvet

Pris: 4500 kr. Set på www.gumpel.dk

 

FET_Skiferie_billede-4

 

Husk hjelmen

Driver + Visor er den ultimative skihjelm til ham eller hende, der vil have det bedste af det bedste. Hjelmens fotokromiske linse er fastmonteret i hjelmen og tilpasser sig automatisk lyset, hvilket giver optimale synsforhold, når du suser ned ad pisten. Hjelmen er også god, hvis du vil beholde dine almindelige briller på, når du er på ski.

Niveau: Alle

Pris: 2500 kr. Set på www.surfline.dk