Udvalget hos Chopin er stort og bredt og rummer egen kollektion.

chopin

Chopin har været en del af bybilledet i Gentofte i ikke færre end 29 år. Først på Gentoftegade, hvor butikken åbnede i 1989, så på Strandvejen i Hellerup og i dag på Jægersborg Allé.

Bag succesen står ægteparret Gitte og Lars Johnsen, som fordeler opgaverne imellem sig. Mens Gitte og butikkens øvrige personale står for den direkte kontakt til kunderne, tager Lars sig af det administrative og det kreative, herunder butikkens flotte katalog, hvor man blandt andet kan se butikkens egen kollektion. Det helt nye forårskatalog SS2018 er lige udkommet og kan nu afhentes i butikken.

Kollektionen består primært af overdele i alle afskygninger som tank tops, T-shirts og skjorter, men også en serie af lækker kashmirstrik, der kan fås hele året.

”Vi begyndte at lave vores egne ting for 15-18 år siden, fordi vi syntes, der manglede nogle gode basisting på markedet, og siden har det udviklet sig, så kollektionen efterhånden er ret omfattende,” forklarer Gitte Johnsen.

Varerne kan også købes via webshoppen på butikkens hjemmeside.

Bukser, der sidder perfekt

Generelt er udvalget hos Chopin meget bredt både i forhold til stil og pris, og tøjet inspirerer alle aldre.  ”I de år, vi har været i gang, er der sket en meget stor forandring i den måde, vi betragter mode og stil på. Før i tiden henvendte en butik sig typisk til en bestemt aldersgruppe. Sådan er det ikke længere. I dag vælger en på 20 og en på 60 den samme stil. Grænserne mellem generationerne er blevet udvisket,” siger Gitte Johnsen.

Butikken er særligt kendt for sit enorme udvalg af jeans og bukser, hvor man med garanti kan finde en model, der sidder perfekt. Chopin er også Danmarks største forhandler af Mos Mosh, og kunderne i Charlottenlund og omegn elsker de populære sneakers fra New Balance og Philip Hog.

 

Chopin

Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund, Telefon 3997 2900

www.chopin.dk

Find os på Facebook og Instagram