Det vigtigste valg

Location, vielsesring, mad, vin, blomster, make up og underholdning er vigtige faktorerer til brylluppet. Det er dog intet at sammenligne med brudekjolen, der altid står på toppen af papiret på brudeparrets to-do-liste.
Liebhaverboligen hjælper her på vej til at få sat flueben ud for “Valg af brudekjole.”

 

FET_sandraaberg-jesper-hovring5-

 

Jesper Høvring

Brudekjole med smuk blondeoverdel og åben ryg.
De fine lag af silkeorganza i forskellige længder giver kjolen fylde samtidig med at den fremstår let i udtrykket.

jesperhovring.dk

 

FET_2F117_3_UGARTE

 

Copenhagen Bridal

Brudekjole i silkechiffon med dyb V-skæring.
Kjolen er transparent omkring taljen og dækket med fine sten og perler. Underskørtet er i fin fransk blonde og giver en dybde og finesse til kjolen.
Er fantastisk til strandbryllup eller udendørsvielser generelt. Kjolen er fra Aire Barcelona og forhandles hos Copenhagen Bridal.

cph-brudekjoler.dk

 

FET_BRUD6020

 

Marianne Carøe

Sofistikeret og selvsikker, den rene stil ala 2018

marianne-caroe.com

 

FET_Blue_2018_Pro_Kalypso_Fro_Pri

FET_Blue_2018_Pro_Kalypso_Bac_Pri

 

Panayotis

Slank og enkel forfra, wow-faktor bagfra. Denne havfruekjole har en lav V-udskæring, og en delikat blondeillusionsryg med smukke krystalknapper. Slæbet er dekoreret med blondedetaljer, der udstråler klassisk elegance.

panayotis.dk

 

FET_zanduri3

 

Panayotis

Elegant blondebrudekjole med en let havfrue-silhouette. Kjolen har et meget feminint design, der giver et diskret kig til benet gennem en slids i skørtet.
De lange blondeærmer, illusionsryggen og den dybe V-udskæring skaber et sensuelt udtryk, der er meget karakteristiske for brudekjolemoden anno 2018.

panayotis.dk

 

FET_Maria-Fekih

 

Maria Fekih

Minimalistisk stil og æstetik. Det skal være afslappet men samtidig udstråle luksus og komfort. Maria Fekih rammer med sin nordiske stil den moderne brud, der vil have en personlig brudekjole.

mariafekih.com

 

FET_Sophia_Ballonkjole_Selmatop_Gudnitz

 

Gudnitz

Vores Sophia dress er en moderne udgave af ballonkjolen med lommer og kig til sko-ene. Mange brude er vilde med ideen om at kunne gøre mere ud af deres brudesko og vælge en blå sko eller en mere moderne sko, som de kan vise frem.
Kjolen er stylet med Selma top for at gøre looket mere casual.

gudnitz.com