EFTER FERIEN …

Svalende, kølende og plejende behandlinger efter en lang ferieperiode …

DELAROM_Infinite_White_Serum

Fjern pletterne

Delarom Infinite White Serum virker som en intens pleje mod de pigmentpletter, der eventuelt er dukket op henover sommeren. Infinite White Serum er en blanding af unikke, kraftfulde og aktive ingredienser, specielt udarbejdet til hud med uregelmæssig pigmentering eller pigmentpletter. Med dens kombinerede indsats i alle hudens lag og med et højt indhold af fugtgivende ingredienser, er denne serum med til at bevare hudens ungdom og glød. Absorberes let af huden og efterlader den med en smuk udstråling. Pris 550 kr. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 26 20 20 66.

John_Masters_Rose_and_Apricot_Hair_Milk

Intensiv pleje til håret

John Masters Rose & Apricot Hair Milk er et leave-in produkt, der giver håret glans og intensiv pleje samt et let hold. Hele 9 økologiske olier og ekstrakter er tilsat for at give håret fugt, styrke og beskyttelse. Særdeles velegnet til tørt og skadet hår. Leave-in hårkuren samler håret, gør det blødt og føjeligt. Rose & Apricot Hair Milk anvendes i håndklædetørt eller tørt hår, hvor der er behov for ekstra pleje. Tip: Rose & Apricot Hair Milk kan blandes med John Masters Organics Sweet Orange Styling Gel for at opnå mere hold. Pris 299,- Nærmeste forhandler oplyses hos Plan Organic på tlf. 55 72 11 00

James_Read_Sleep_Mask_Tan_Body

Hold på kuløren

Denne lette bodylotion fra James Read er en ren ”beauty over night-formulering”. En komposition af plejende ingredienser og selvbruner sørger for, at huden vågner op blød og forskønnet med en fin, gylden glød. Formuleringen fugter og lindrer huden med et højt indhold af Aloe Vera, Hyaluronsyre og ekstrakt fra Agurk og Røde Alger. 200 ml – 275 kr. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 38 10 0111

Akademikliniken

Boost til hverdagen!

Dermapenbehandling med kollagen boost er en dugfrisk nyhed hos Akademikliniken. Behandlingen strammer op og løfter huden samt forbedrer udseendet af ar og strækmærker. Der anbefales 5-6 behandlinger for et optimalt resultat. Mange ser positive resultater allerede efter første behandling og efter 3-6 behandlinger ses væsentlige forbedringer i hudens tilstand.                                               Læs mere på  www.akademikliniken.dk

Innovative_Skincare_COPPERxMIST

Opkvikkende og stimulerende

Den nye Innovative Skincare Copper Mist fra iS Clinical er en fugtende og stimulerende mist, der styrker kollagensyntesen og hudens modstandskraft. Reducerer hævelser, booster fugten og regulerer talgproduktionen. Copper Firming Mist azurblå friske farve kommer fra formuleringens kobber-PCA, en naturlig blå, mineralrig og opstrammende fugtgiver. Botaniske ekstrakter fra bl.a. kola-træ, guarana-planten og Paraguay te styrker hudens immunitet og har opkvikkende, stimulerende og helende effekt. Anvendelse: Sprayes på huden morgen og aften efter afrensning. Pris 325,- Nærmeste forhandler oplyses på www.noscomed.com