Cool business

atag vinkøleskab cooling miljø køkken

Et nyt, innovativt og karakteristisk design, som passer perfekt ind i det overordnede køkkenkoncept. Sådan lyder beskrivelsen af ATAGs nye Cooling Center. Din vision om at tilberede mad af de bedste råvarer for dine gæster afspejler din personlighed og kulinariske ambitioner, og derfor skal du have hvidevarer, som kan leve op dine krav.

Strømlinet, gennemtænkt og yderst elegant

Cooling Centeret, der består af fryser, vinkøleskab og køleskab, er ikke kun et flot samling af produkter i dit køkken, det giver også den bedste køling til dine friske produkter. Temperaturen reguleres elektronisk og kølestrømmen sikrer en ensartet temperatur over hele køleskabet. Apparatet kan installeres i en skabsvæg og har luksus rustfri stålpaneler og håndgreb. Stålfronter og håndtag leveres sammen med skabene. Den samlet skabsvæg af produkter, vil tilføre køkkenet et eksklusivt look og samtidig opfylde familiens opbevarings behov.

Den ultimative funktion for vinelskeren

Vin kan tjene som et diskret akkompagnement til et måltid, som supplement til eller som katalysator for madens smag eller som kontrast til rettens smag. ATAG vinkøleskab med dets 2 klimazoner betyder, at du nu kan opbevare og servere både rød- og hvidvin med ideelle temperatur. Vin skal opbevares liggende for at forhindre, at proppen tørrer ud, luft trænger ind i flasken og vinen oxiderer, da dette kan påvirke vinens smag og aroma. UV-stråler kan også få vinen til at oxidere.

atag vinkøleskab cooling center

Frisk mad i længere tid

Produkter, der er opbevaret ved en temperatur på tæt ved 0 ºC, holder sig friske i længere tid. Fugtigheden er, ud over temperaturen, en anden vigtig faktor for opbevaring af mad. ATAG har to slags Climate Fresh Boxe, en tør Climate Fresh Box og en box, hvori fugtigheden kan justeres fra tør til fugtig. En tør Climate Fresh box er ideel til opbevaring af kød og mælkeprodukter. En fugtig Climate Box er specielt designet til opbevaring af frugt og andre produkter, der ellers vil udtørre. Den store fordel ved DuraFresh-systemet er, at det bevarer kvaliteten og forlænger madvarernes opbevaringstid. De fastholder vitaminer og mineraler bedre, og varernes smag og struktur bliver bevaret på optimal måde.

Find flere informationer på Atag.dk