Sommermode til ungerne

Varierende udvalg og altid lidt nyt til gode priser, er butikkens filosofi. Blandt Jægersborg Allés perler finder man den fine børnetøjsbutik Fo’s, hvor piger og drenge mellem 4 og 16 år kan blive ekviperet fra top til tå – og til fornuftige priser.

Shop hjemmefra på

Der er mange sko på hylderne hos Fo’s. Praktiske klipklapper fra Havaianas, de yndigste sommersandaler fra Enfant og Manuela de Juan, seje sneakers fra Hummel og Spring Court og fine ballerinaer fra Bloch.

”Der kommer endnu flere mærker til efteråret, som vi glæder os til at præsentere for vores meget loyale kunder her i Charlottenlund. Jeg nyder den hyggelige stemning, det skaber, når man kender sine kunders stil og smag og efterhånden kan købe ind med kunderne i tankerne.”

Hvis hverdagen ind imellem er for travl, til at man kan nå et besøg i butikken, kan man med fordel lægge vejen forbi webshoppen og i ro og mag kigge udvalget igennem, afgive bestilling og bare glæde sig til at få dem leveret ved hoveddøren.

www.butikfos.dk