På restaurant derhjemme

Mange af Hørsholm og Rungsteds restauranter tilbyder take away i denne tid. Nogle leverer endda maden helt til kundens hoveddør. Kun ganske få holder helt lukket.

Foto: Sticks ‘n’ Sushi  

At komme ud at spise kan man foreløbig skyde en hvid pind efter, også hvis man bor i Hørsholm eller Rungsted. Vil man tage nogle velfortjente afstikkere fra de hjemlige kødgryder og have lidt fri fra at finde på middagsretter syv dage om ugen, er der dog visse muligheder. Både de finere restauranter og de mere ydmyge pizza- og grillbarer har i mange tilfælde åbent for take away – og flere tilbyder også levering af mad til døren.  

Sticks ‘n’ Sushi på Rungsted Havn.

Kommerciel direktør Anders Kjørup fra Sticks ‘n’ Sushi har siden nedlukningen i december tilbudt take away på kundens adresse. Det tiltrækker især de stamkunder, som tidligere kom fast på restauranten på Rungsted Havn: 

Stamkunderne bruger os som før. Men nu er spisningen bare flyttet hjem til dem selv, og her er vores produkt velegnet. Mange nye har heldigvis også benyttet sig af vores tilbud. Vi har måttet tænke kreativt for at omstille forretningen til den nye verden. Det har betydet en tilretning af menukortet uden om det, som ikke egner sig til at transportere. Til gengæld har vi været innovative for at skabe nyt. Det har været en stor omstilling for vores restauranter men har også givet positiv feedback fra kunderne, hvoraf flere nye er kommet til. Det er glædeligt”. 

Sticks ‘n’ Sushi på Rungsted Havn har ændret i menukortet, så det indeholder retter, som er lette at transportere og spise noget efter, de forlader køkkenet. 

Take away fra mange leverandører 

Liebhaverboligen har via nettet gennemgået samtlige kommunens restauranter og kommer her med en oversigt over restauranter, som tilbyder take away. 

The Captain på Rungsted Havn, Bistro nr. 22 på Rungsted Havn, Riva Bistro & Bar på Rungsted Havn, Gastronomia Costa Smelralda på Bolbrovej, Restaurant Wokshop på Rungsted Havn og Sticks ‘n’ Sushi på Rungsted Havn. Café Valentin på Rungsted Havn, Lema Sushi i Hørsholm Hovedgade, Sushi Amor i Kongevejscentret, Il Gabbiano på Rungsted Havn og Burger Grillen samme steds.  

Del Lago på Rungstedvej, Pizzaria & Burgerhaus på Hovedgaden, Zunino Mad & Vino på Pennehave, Café Victoria i Hørsholm Midtpunkt, Punjab Village på Pennehave. Dertil kommer Letz Sushi på Rungsted Bytorv, Dagens Måltid på Rungstedvej og The North Indian Restaurant and Take Away på Rungstedvej. Andre er Kaisiki Sushi i Hovedgaden, Masami Running Sushi & Take Away i Hovedgaden. Sawasdee på Rungstedvej, Kozy Kitschen på Usserød Kongevej, Shaap Indisk Restaurant & Take Away på Usserød Kongevej og Lazio Pizzeria på Usserød Kongevej.  

Gastronomia La Delizia på Hovedgaden, Joe & The Juice på Rungsted Havn, La Luna i Hovedgaden, Appetitten Bagels på Usserød Kongevej, Restaurant Skovhus på Stumpedyssevej, Amigos Pizzeria på Usserød Kongevej og Lazio på Usserød Kongevej.  

Danskernes foretrukne fastfood: 

  1. Pizza
  2. Burger
  3. Sushi
  4. Kinesisk
  5. Hotdog 

Kilde: DR