Nem Nytårsmiddag

Kun en uge efter juleaften samles familie og venner igen til et brag af en nytårsfest.
Selvom det altid er hyggeligt med gæster og middag, kan det godt være, du efterhånden er liiiidt træt af at stå i køkkenet. Men bare rolig, hjælpen er nær. Flere af de bedste restauranter og madbutikker tilbyder en fantastisk og færdiglavet nytårsmenu. Så kan du nøjes med at købe champagne og fyrværkeri – og måske nå en lille lur.

 

FET_Nytårsmiddag_Sticksandsushi_

 

Små bidder af himlen
For mange er sticks og sushi blevet fast leverandør af årets nytårsmenu. Og dette med god grund – for de laver vitterligt fantastisk mad, der egner sig godt til fest. Hvad enten du er fiskeforskrækket eller seriøs sushi-elsker, kan du sammensætte en menu, der passer lige dig. Suppler gerne med en dåse Oscietra caviar, hvis det skal være ekstra luksuriøst. Med mad fra sticks og sushi behøver du ikke tænke særligt over bordpynten, da maden altid er smukt anrettet og vil stjæle fokus fra alt andet.
Priser fra 199 kr. Find et afhentningssted nær dig på www.sticksnsushi.com

 

FET_Nytårsmiddag_Homemate

 

Til kødelskeren, veganeren og familiens yngste
Homemate tilbyder at være din private kok nytårsaften med en 3-retters gourmet-menu, der blot skal varmes op i 15 minutter. Hovedretten består af flank steak af mør okse på bagt aubergine og pommes fondant. Er du ikke til kød, kan du vælge en vegansk udgave med ovnstegt ”bøf” af rødbede og svampe. Selskabets børn kan hygge sig med et saml selv burger-kit og en sød chokoladefondant til dessert.
Kan afhentes hele ni forskellige steder, herunder Homemate butikkerne på Østerbro, Charlottenlund og Lyngby.
Pris 275 kr. /www.shop.homemate.dk

 

FET_Nytårsmiddag_Nemlig

 

Økologisk nytårsmenu og alt du behøver til din fest
Hos nemlig.com kan du bestille en helt igennem økologisk menu fra restaurant Snekken Trattoria. Forretten er en skaldyrssuppe med mascarpone, dild og kæmperejer på spyd samt hjemmebagt surdejsbrød, hvilket lyder som en god start på middagen. Det smarte ved at bestille hos det online supermarked er, at menuen leveres direkte til din hoveddør. På samme tid får du mulighed for at ”klikke” pynt, champagne og alt det andet, du har brug for i kurven – og få det hele bragt samlet.
Pris 395 kr. /www.nemlig.com

 

 

FET_Nytårsmiddag_KiinKiin

 

En varm og krydret aften
Kiin Kiin er en af de få thai-restauranter i verden, der har en Michelin stjerne. Her kan du hente en skøn nytårsmenu, der lægger op til, at I deler og smager på maden i fællesskab ”thai style”. Ud over forret, hovedret og dessert er der også sørget for særlige ”dronningens tale snacks”. Middagen afsluttes på manér med bagt ananas og is på gurkemeje og limeblade!
Kan afhentes i Kiin Kiin Amager, Østerbro, Hellerup og Valby. 

Pris 445 kr./www.kiinkiintogo.dk

 

FET_Nytårsmiddag_Ismageriet

 

Prikken over i’et
Hvis du overvejer et alternativ eller supplement til kransekagen, bør du prøve Ismageriets særlige nytårsdessert, der består af citron og hasselnød med kerne af gianduia og bund af hvid brownie, overtrukket med karamelliseret hvid chokolade. Ismageriet laver gelato-inspirerede desserter, der blæser dig bagover og er det perfekte match til en uforglemmelig fest.

Kan afhentes i Ismageriet Amager eller Søborg /www.ismageriet.dk

 

Du kan også købe lækre nytårsmenuer her:
eattoday.dk, rotunden.dk og dagensmaaltid.dk