Regitses Rejseunivers

,

Det er nu, det går løs! The Copenhagen Traveler er blevet nomineret til én af verdens bedste luksus rejseblogs, og i den anledning har Regitse taget turen til Sri Lanka! Følg hende på rejsen og læs mere nedenfor.

 

FET_RegitsesRejseUnivers_sri-lanka-1

 

Mit eventyr på Sri Lanka 

Jeg er temmelig glad i disse dage, for i skrivende stund befinder jeg mig med fødderne plantet på Sri Lankas jord! ☺

The Copenhagen Traveler, som jeg håber, du allerede har stiftet bekendtskab med, er nemlig blevet nomineret til én af verdens bedste luksus rejseblogs, og selve finalen finder sted i Colombo på Sri Lanka. Det bliver to uger med masser af oplevelser og, forhåbentlig, en 1. plads! Indtil afstemningen finder sted den 7. juni, kan du følge med på min Instagramprofil @the_copenhagen_traveler og på www.thecopenhagentraveler.com, hvor jeg dagligt lægger spændende rejsestof, billeder og videoer op fra rejsen. Har du spørgsmål til turen – eller bare til destinationen generelt – er du også altid velkommen til at sende mig en mail på regitse@mhh.dk. Rigtig god sommer! ☺

 

FET_RegitsesRejseUnivers_sri-lanka-3

FET_RegitsesRejseUnivers_sri-lanka-4

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 

FET_RegitsesRejseUnivers_marbella-1

 

Nyd ’det gode liv’ i Marbella 

Er du til sol, pool og champagne i lange baner? Så er der ingen vej udenom Ocean Club Marbella i det sydlige Spanien, hvor hedo-nister fra hele verden gør deres entré sommeren igennem.

Jeg var til sæsonåbningen af den famøse beach club i slutningen af april, og heller ikke her gik det stille for sig. Ocean Club Marbella er et 9.000 m2 stort overflødighedshorn af kridhvide lounge møbler, bløde DJ-toner, turkisblåt vand, spandevis af Veuve Clicquot og en fænomenal udsigt over det azurblå Middelhav, der lokker i horisonten. Her er man blot et stenkast fra én af solkystens – i min optik – bedste strande samt Marbellas strøg af butikker, caféer og restauranter. Sving forbi en dag, hvor du alligevel er på de sydspanske kanter – eller kom hertil ene og alene for at opleve den eksklusive stemning. Det kan stærkt anbefales at leje en solseng (de bliver hurtigt udsolgt), men man kan selvfølgelig også spise en frokost i restauranten eller deltage i et af de berygtede ’Champagne Spray Parties’, der løber sommeren igennem. Fristet? Check www.oceanclub.es for mere info.

 

FET_RegitsesRejseUnivers_marbella-3

FET_RegitsesRejseUnivers_sri-lanka-3

 

……………………………………………………………………………………………………………………………….

FET_RegitsesRejseunivers_Rejseblogger_Regitse

SPØRG Regitse

Regitse Rosenvinge er 27 år og bosat i København. 

Hun er rejseskribent, tekstforfatter og stifter af rejsebloggen The Copenhagen Traveler, som omhandler rejser og luksuslivsstil. Har du spørgsmål, idéer eller oplevelser, du gerne vil dele med Regitse, kan du sende hende en mail på regitse@mhh.dk. 

……………………………………………………………………………………………………………………………….