eller vi kunne også kalde den nøddebrownie med mascarpone-topping og hindbærpuré.

halloween1 web

Det skal du bruge:

Nøddebrownie:

80 gram cashewnødder

65 gram macadamianødder

150 gram mandler

50 gram raw cacao pulver

2 spsk coconut sukker

1/4 tsk salt

3 spsk chiafrø

120 ml agave sirup

1 spsk olivenolie

 

Uglegylp eller Mascarpone topping:

80 gram mascarpone

1/2 citron (saften fra)

1 spsk raw cacao pulver

Lidt vand

 

Vampyrblod eller hindbær pure:

100 gram frosne hindbær

1 spsk. chiafrø

1 spsk agave sirup

 

Sådan gør du:

1. Cashew, macadamia og mandler blendes til mel. Derefter tilsættes cacao pulver, sukker, salt, chiafrø, det mikses og hældes i en skål.

2. Tilsæt sirup og olie og rør godt rundt. Massen er noget klistret, så hav tålmodighed.

3. Massen lægges i en 24 cm form beklædt med bagepapir. Du kan bruge en plastik spartel for at få massen presset sammen. Sæt kagen i køleskab ca. 1 time.

4. Rør mascarpone sammen med saften af 1/2 citron og cacao. Hvis du synes den skal være lidt mere flydende så tilsæt lidt vand.

5. Den kolde kage tages ud og mascarpone topping smøres ud over kagen. Brug igen en plastik spartel til at få en jævn overflade.

6. De frosne hindbær koges op og køles ned. Derefter tilsættes chiafrø og sirup. Puréen køles ned og serveres kold sammen med kagen.

Kagen tages ud af køleskabet 20. minutter før servering, hvis man ønsker det. Her er den dekoreret med tørret ananas.

Muhhaaaaaaaaaahhahaaa!